undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Welkom bij Sallands Goed

Graag heten we u welkom op onze website. Misschien is dit uw eerste kennismaking met ons. Dan informeren u graag over wat we voor u kunnen betekenen. En dat is veel! Voortgekomen uit ‘De Schakel Makelaars’ staan wij al vanaf 1998 bekend als dé specialist in onze regio. We zijn Sallands Goed als het gaat om de aan- en verkoop van:

  • Woningen
  • Exclusieve objecten
  • Nieuwbouwwoningen en –appartementen
  • Bedrijfspanden
  • Beleggingsobjecten

Ook als het gaat om aan- en verhuur, bemiddelen wij uiteraard graag en goed.

U treft ons het vaakst aan in en om Ommen. Maar ons werkgebied bestrijkt heel Salland. Bent u dus op zoek naar een bestaande of een nieuwe woning? Wilt u in de stad wonen of juist in een dorp? Of gaat uw interesse misschien wel uit naar een bedrijfspand? Wij kunnen u altijd een zeer gevarieerd aanbod voorleggen. Zit er toch niets van uw gading tussen, dan gaan wij desgewenst voor u op zoek. Neemt u eens contact met ons op. Misschien is dat wel de eerste stap naar uw droomhuis.

Waarom een NVM MAKELAAR, waarom Sallands Goed

Het is altijd verstandig om een NVM makelaar in te schakelen. Zij hebben immers de kennis, kennen de weg en beschikken over de juiste middelen om samen met u, op een verantwoorde wijze uw woning te verkopen. Het feit dat u er NVM woningmakelaar inschakelt, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor de kwaliteit waar het NVM-logo voor staat.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Met ruim 3000 leden is er altijd wel een NVM makelaar bij u in de buurt. Dat uw NVM makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:

• Marktinformatie

NVM makelaars beschikken over inzicht in de markt. Niet alleen vanuit parate kennis, ervaring en opleiding maar ook dankzij een geautomatiseerd uitwisselingssysteem, waarin alle transacties binnen het werkgebied worden geregistreerd

• Brancheorganisatie

Een NVM makelaar wordt ondersteund door de brancheorganisatie NVM. Dit heeft onder andere als voordeel dat wanneer u een meningsverschil heeft met uw NVM makelaar, u om advies kunt vragen bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM.

• Integriteit

Een NVM makelaar voorkomt belangenverstrengeling. Hij kan niet de verkopende én de kopende partij dienen. De makelaar geeft dan duidelijk aan voor welke opdrachtgever hij gaat werken.

• Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Natuurlijk doet een NVM makelaar er alles aan om fouten te voorkomen. Maar een fout maken, blijft menselijk. De nadelige gevolgen hiervan kunnen voor rekening van uw makelaar zijn. Als lid van de NVM heeft hij daarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat hij de eventuele kosten altijd kan betalen.

Een NVM makelaar voor de aankoop

Een woning is een van de belangrijkste aankopen die u doet in uw leven. Voordat u de woningmarkt opstapt, is het van belang dat u zich goed voorbereidt. Met Funda kunt u zich uitgebreid oriënteren op de woningmarkt. Maar de volgende stappen vragen om een specialist uit de praktijk die uw belangen behartigt, úw eigen NVM makelaar.

Een NVM makelaar voor de verkoop

Als u uw woning wilt verkopen, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap in het verkooptraject is zorgvuldigheid geboden. Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een woning? En weet u al hoe u het gaat aanpakken? De NVM makelaar adviseert u graag.

Uw NVM makelaar en Funda

Op Funda wordt het volledige en actuele NVM woningaanbod gepresenteerd aan iedereen die op zoek is naar een woning. Naast een standaard presentatie op Funda kunt u er samen met uw NVM makelaar voor kiezen om gebruik te maken van de extra presentatiemogelijkheden die via een NVM makelaar aantrekkelijker geprijsd zijn. Bespreek samen met uw NVM makelaar de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste strategie.


Privacyverklaring Sallands Goed B.V.
Home  |  e-mail  |  Inloggen

Zoeken

Plaats:


Uitgebreid zoeken

Geografisch zoeken

Actueel

Wonen naast Hartje Centrum in trendy woonwijk!

In dit prachtige project is de verkoop in volle gang, inmiddels is ruim 50% verkocht en hebben we voor de woningen in de 'Frabrieksstraat' drie geweldige indelingsvarianten uitgewerkt, kies de indeling die bij u past zonder dat hiervoor meerwerk in rekening zal worden bebracht, kijk hiervoor en de projectwwebsite: www.havenoostommen.nl 

Nieuwbouw levensloopbestendige woningen!

Vanaf 13 maart gaan de 20 levensloopbestendige woningen in verkoop van de Hof van Vlierlanden, zie voor alle documentatie de projectwebsite via: www.hofvanvlierlanden.nl