Taxaties

Werk voor de specialisten

Taxaties zijn nodig bij bijvoorbeeld de aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, ene boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag Onroerend Zaakbelastingen, bij meningsverschillen met de fiscus, enzovoort. Alle reden dus om extra zorgvuldig te werk te gaan bij een taxatie. Daar hangt immers veel van af.

De taxateurs van Sallands Goed zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen en taxaties, zowel in de particuliere sector als op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij voeren taxaties uit in opdracht van particulieren, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, boekhoud- en accountantskantoren, bedrijven, woningbouwverenigingen, curatoren, banken, overheidsinstellingen etc.

Vrijblijvende taxaties

Op feestjes en verjaardagen weet iedereen het altijd precies, de waarde van een woning. Vaak gaat het dan om de emotionele waarde van een huis. Maar als u uw huis wilt verkopen of verbouwen of als u uw hypotheek wilt verhogen, dan is er maar één belangrijke waarde. En dat is de werkelijke taxatiewaarde. We komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvende taxatie! Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Totaal aanbod

Geografisch zoeken

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen