Woningdetails

Overzicht  
Kievitstraat 34
OMMEN
€ 469.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
In het uiterste puntje van de Dante Noord ligt dit compleet verbouwde ruimte wonder van maar liefst 200 m² woonoppervlakte, dit kom je zelden tegen!

Deze twee onder één kap woning is gelegen aan een, voor auto's, doodlopende straat, nabij het Ommer Kanaal en de uitgestrekte weilanden waar je heerlijke wandelingen kunt maken in de fraaie natuur.

Ruim 2 jaar geleden is deze woning erg fors uitgebouwd en is de gehele begane grond geheel getransformeerd, hierdoor is er niet alleen een ruime entree en woonkeuken gerealiseerd maar is er op de plek van de voormalige garage een geheel geisoleerde ruimte gekomen waar zeer eenvoudig (aansluiting voorbereid) een slaap en badkamer op de begane grond gerealiseerd kan worden. Ook is deze ruimte prima te gebruiken als kantoor aan huis, een hobby ruimte, beroep aan huis of vijfde slaapkamer.

Ook op andere onderdelen is de woning flink verbeterd (nu energielabel A), nieuwe dakpannen, vloeren / muren / glas nagesoleerd, zonnepanelen waardoor nagenoeg energieneutraal, begane grond van de woning voorzien van vloerverwarming, nieuwe ketel, toilet, keuken, electrische laadpunt voor de auto enzovoort... Bekijk de plattegronden en foto's en laat je verrassen!

Aangekomen bij de woning is er voldoende plek voor parkeren van 2 auto's naast elkaar, de ruime entree is uitgebouwd, een modern toilet, compleet nieuwe meterkast (is verplaatst), toegang tot de berging en trapopgang met trapkast. Vervolgens kom je in de riante woonkamer, aan de voorzijde met een gashaard (tevens geschikt te maken als open haard) en aan de achterzijde een fijne hoek met openslaande deuren naar de tuin, de volgende ruimte is de grote woonkeuken voorzien van luxe en modern keukeblok met veel apparatuur, ook hier weer openslaande deuren naar de tuin. En dan kom je bij de zeer grote ruimte die thans in gebruik is voor opslag en hobbyruimte ook weer met openslaande deuren naar de tuin, dit is ook geheel nieuw opgetrokken en rekening gehouden om het aan te passen als slaapkamer en badkamer, slechts met enkele aanpassingen dus een levensloop bestendige woning!

Op de verdieping is aan de achterzijde een grote slaapkamer met inloopkast over de gehele breedte van de woning, aan de voorzijde tevens 2 ruime slaapkamers, in de tussenruimte de moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

Op de zolderverdieping de overloop met ruimte voor de techniek en een extra berging en aansluitend de vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:

- fraaie vrije ligging in rustige woonstraat
- 16 pv panelen van 310 WP, voor de huidige bewoner nagenoeg neutraal qua electraverbruik (inclusief laden auto)
- Zeer grondige en forse verbouwing en uitbouw in 2020
- Voorzijde en zijkant voorzien van screens in 2017
- Waterontharder geplaatst in 2020
- Intergas HRE CW4 ketel uit 2020
- Dakpannen vervangen in 2015
- Spuwmuren en vloeren nageisoleerd
- Nette aangelegde onderhoudsarme compacte achtertuin met leuke zitjes
- En nog een aantal extra's die we u graag vertellen tijdens een bezichtiging!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Nieuwbouw levensloopbestendige woningen!

Vanaf 13 maart gaan de 20 levensloopbestendige woningen in verkoop van de Hof van Vlierlanden, zie voor alle documentatie de projectwebsite via: www.hofvanvlierlanden.nl