Woningdetails

Overzicht  
Koedijk 7
GIETHMEN
€ 625.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
LET OP!

De beschikbare kijkmomenten zitten inmiddels geheel vol, een afspraak maken voor een bezichtiging en deelnemen in het aansluitende proces is niet meer mogelijk.Midden in de landelijke coulissen waarbij de koeien grazen tot aan de erfgrens, echter ook op slechts 3,5 kilometer van het Centrum ligt deze karakteristieke vrijstaande woning in de buurtschap Giethmen.

Op de drone beelden krijgt u een kleine indruk van deze magnifieke plek vlakbij de Regge midden in het natuurgebied en nabij de Lemelerberg, de bossen en al het moois wat de streek te bieden heeft.

Dit was dan ook voor de eigenaar het uitgangspunt om in 1991 de oude woning te slopen en hier een nieuwe woning te bouwen, de jaren 90 kenmerken zich al door een goede basisisolatie en zo heeft de woning ook vloerverwarming op de begane grond. Nadien is zijn er geen grote verbouwingen of modernisaties geweest en op onderdelen behoeft de woning ook wat aandacht, hiervoor is een bouwkundig rapport opgesteld die aan aspirant kopers zal worden verstrekt.

Van het landelijke slingerende weg de Koedijk komt u bij de lange oprijlaan van ca 125 meter, door de weilanden op het erf waar de woning en de garage zich bevind. Er is voldoende parkeergelegenheid, een garage met carport en een onderhoudsvriendelijke natuurlijke tuin aanwezig.

Eenmaal bij de voordeur aangekomen komt u binnen in een ruime hal, aan de linkerzijde een kleinere slaapkamer / werkkamer, een separaat toilet, een ruime slaapkamer en tevens de badkamer met inloopdouche, wastafel, ligbad en tweede toilet. Vanuit de hal rechtsaf is de woonkamer met open haard, 2 openslaande deuren naar de tuin en een loopdeur naar het leuke overdekte terras. Vervolgens de ruime keuken met eenvoudig keukenblok in neutrale kleurstelling, hier ook een trap naar de ruime kelder voor de provisie, aansluitend aan de keuken is een zeer ruime bijkeuken met plek van tal van witgoed en aanverwante zaken, en natuurlijk de achteringang.

Op de verdieping is een ruime overloop aanwezig met toegang achter de schuine kant, 2 grote slaapkamers, één met wastafel en vaste kast. De zolder is toegankelijk middels luik, echter alleen t.b.v. inspecties en niet geschikt voor opslag.

Om in aanmerking te komen voor een bezichtiging kunt u een MAIL STUREN naar het mailadres wat bij onze kantoorinformatie staat, vanuit de aanvragen zullen we een selectie maken waarbij we mensen uitnodigen voor een bezichtiging. Met deze mensen zal het vervolgtraject duidelijk besproken worden voor de verdere voortgang en zullen van toepassing zijnde stukken worden verstrekt.

In de uiteindelijke koopakte zullen onder andere de volgende clausules worden opgenomen: Geen eigen bewoners clausule; ouderdomsclausule met verwijzing naar het bouwkundig rapport wat aanwezig is en het “bouwdossier”.

De getoond vraagprijs dient gezien te worden als een bieden vanaf prijs.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.