Woningdetails

Overzicht  
Vechtkade 21
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.300

< Terug naar selectie
Omschrijving
Vanaf de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer en uiteraard ook vanaf het ruime overdekte terras heeft u fantastisch uitzicht over de Vecht en de haven met al haar leuke bootjes!

Een appartement wat in 2018 is opgeleverd en om zo te betrekken, het is voorzien van glasvliesbehang, een moderne vloercoating en plinten en de gordjinenrails hangen al, u dient zelf de gordijnen op te hangen en het is klaar voor gebruik!

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage waar een eigen plek is, hier is tevens een berging voor fietsen en kleine opslag. Vervolgens kunt u met de lift naar het appartement, maar ook met de trap want het appartement is op de begane grond gelegen. Via de gezamenlijke hal loopt u via de voordeur het appartement binnen en treft u eerst een ruim modern toilet, een berging met witgoedaansluitingen en opslag en vervolgens de badkamer met een ruime inloopdouche, ligbad, tweede toilet en wastafel.

De woonkamer is ruim en beschikt daarnaast over een separate ruimte die ideaal gebruikt kan worden als werkkamer of tv-hoek, beide ruimtes hebben openslaande deuren naar het ruime balkon van 13 m². De keuken is in open opstelling, modern en voorzien van de gangbare inbouwapparatuur.

De slaapkamer is fors en beschikt daarnaast nog over een ruime inloopkast, van alle gemakken voorzien.

In de gehele woning is vloerverwarming aanwezig waarbij de ruimtes separaat te regelen zijn, op de eigen meterkast zijn een negental zonnepanelen aangebracht. Een ideale basis om weinig energie te verbruiken, de rest ligt aan de toekomstige bewoner...

Het appartement zal voor maximaal 2 jaar worden verhuurd, hier zal geen enkele uitzondering voor worden gemaakt van wege de van toepassing zijnde wetgeving, het appartement is tevens niet te koop. Bespaar u de moeite te vragen of er toch niet van afgeweken kan worden.

Procedure verhuur
Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar het mailadres wat u kunt vinden bij deze advertentie met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna de meest geschikte partijen worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Gelieve alleen per mail te reageren en de procedure te volgen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.