Woningdetails

Overzicht  
Bergweg 26b 0ong
OMMEN
€ 500.000 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Een locatie met veel diversiteit en tal van gebruikers, een ieder stond versteld van de prachtige vrije ligging in agrarisch landschap en op maar 5 minuten fietsen van het het centrum van Ommen. Inmiddels zijn de oude vervallen opstallen gesloopt en is de bestemming gewijzigd (onder voorbehoud Rood voor Rood) in de bouw van 3 vrijstaande woningen met bijgebouwen, welke gezamenlijk meer dan 4 hectare eigen grond tot de beschikking hebben!

Locatie
In buurtschap Besthmen, ten zuiden van Ommen, is net buiten de bebouwde kom deze prachtige kavel te vinden van ruim 11.000 m² groot. Buiten wonen tegen de bosrand, vlak bij de Besthemerberg, rivier de Regge en prachtige natuurgebieden. Echter ook op zeer korte afstand van het NS station en het centrum. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grote grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren, klassiek of modern. Een unieke kans dus.

De A28 is in circa 20 minuten te bereiken, waarna de weg vrij staat richting het Westen maar ook Noordelijk Nederland, uiterst centraal! Uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, prachtig sportpark, golfbaan de Hooge Graven op 5 minuten met de auto, rivier de Vecht welke inmiddels bevaarbaar wordt gemaakt tot aan Berlijn!

Er is een ruimtelijk kwaliteitsplan beschikbaar voor een impressie van de mogelijkheden qua bouwstijl en erfinrichting. Vele gebruiksmogelijkheden om samen met de aangewezen architect en uw aannemers zelf de keuzes te maken, weinig verplichtingen in dat opzicht. U heeft zelf de controle.

Een uitmuntende kans die ineens wel heel dichtbij komt…

Bijzonderheden:
- De deur uit en wandelen in de prachtige omliggende bossen en natuurgebieden;
- Niet aannemer gebonden;
- Zeer ruime kavel;
- Verkennend bodemonderzoek aanwezig;
- Bestemming voor deze kavel is wonen.

Vraag het bestemmingsplan en overige documenten bij ons op voor meer details;

Onze makelaar Albrecht Dijkstra heeft het gehele traject begeleid met de gemeente Ommen.
Heeft u vragen, neem dan zeker even contact met hem op!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.