Woningdetails

Overzicht  
Varseneresweg kavel 4 0ong
OMMEN
€ 763.500 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Op een kleine 3 kilometer van het centrum van Ommen wordt een nieuwe buurtschap gerealiseerd.
Het plan omvat een zestal woningen waarvan de toekomstige bewoners vrij zijn om zich hier te vestigen, hier zijn thans nog 3 kavels met een nieuwbouwwoning op te koop, voor de variatie hebben we gekozen uit 3 verschillende types woningen om een gevarieerd beeld te krijgen en toch ook samenhang!

De kavel zal worden verkocht inclusief de geprojecteerde woning, er zijn afspraken gemaakt met een regionale aannemer en het prijspeil staat vast tot 31-12-2021. U kunt dus met de koop en de aannemingsovereenkomst u mogelijke financiering snel regelen, er wordt gebouwd onder bouwgarant, ook een eis die banken veelal stellen.

Eventuele wijzigingen, uitbreidingen en andere zaken zijn bespreekbaar met de aannemende partij, na de aankoop kan op basis van meer en minderwerk nadere afspraken worden gemaakt.

De eigentijdse woning ligt op een kavel van maar liefst 3930 m² en beschikt over een ruim overdekt terras aan de voorzijde voor maximale privacy en genot in de avonduren aangezien dit op de westzijde is gelegen. Indien men als optie een schuur / garage / inpandig kantoor wenst te realiseren zal dit in het hoofdvolume meegenomen moeten worden (als voorbeeld meegenomen in de uitingen maar dit betreft een optie!!, niet inbegrepen!!). Voor alle spelregels hebben we een kavelpaspoort samengesteld die op verzoek toegestuurd kan worden.

Uiteraard voldoet de woning aan de recentste bouweisen waaronder gasloos bouwen, verwarming middels lucht/water warmtepomp door toepassing van vloerverwarming, er zijn 12 zonnepanelen inbegrepen dus goed voor uw portemonnee!

Op de gegane grond komt u in de royale entree, deze beschikt over de meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de ruime bijkeuken met eigen achteringang, tevens toegang direct naar de keuken en recht vooruit komt u via de dubbele deur en de woonkamer, aansluitend de eetkamer ter plaatse van het overdekt terras makkelijk toegankelijk via openslaande tuindeuren, om de hoek de plek voor de keuken.

Op de verdieping maar liefs 4 slaapkamers waarvan 1 zeer ruim en nog prima plek voor een royale inloopkast, de badkamer zijn wanden geplaats voor een inloopdouche, de getoonde aansluitingen zijn voorzien en er is een beperkte stelpost om er zelf nadere invulling aan te geven.

Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

In de brochure die u online kunt downloaden op Funda ziet u alle informatie over de woning, de toegepaste materialen, technische omschrijven en alles wat er bij hoort. Dit geeft u alle inzicht over de nieuw te bouwen woning! Vervolgens adviseren wij u om de locatie eerst zelf te bekijken of deze aan uw wensen voldoet. Het is net bouwrijp gemaakt en de jonge aanplant dient nog te groeien. Heeft u aansluitend interesse dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze makelaar Albrecht Dijkstra die u kan voorzien van nadere informatie op uw vragen.

OPENBARE RUIMTE
Het nieuwe buurtschap is gelegen op de flank van de essen en bedraagt in totaal zo’n 3,5 hectare, bestaat uit zes individuele erven die aansluiten op de kleinschaligheid van het oorspronkelijke landschap.

De opzet is groen en informeel waarbij de hoeveelheid verharding zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Het historische pad dat naar de oude boerderij leidde vormt de hoofdontsluiting van het gebied.
Het groen en de wegen rondom de kavels die geen onderdeel zijn van de kavel zullen in eigendom blijven van verkopende partij.

Op juridisch juiste wijze zullen hier in de akte van levering afspraken over worden gemaakt.
Dit gaat dan over het instand houden, onderhouden, herstel, vervanging en het regelen van de kosten
van deze voorzieningen op gelijkwaardige wijze. Op deze wijze is continuïteit gewaarborgd
en draagt iedereen een steentje bij aan de gezamenlijke voorzieningen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.