Woningdetails

Overzicht  
Vliervilla 5 0ong
OMMEN
€ 298.900 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Voor de meeste kavels van de Bouwcombinatie Ommen hebben we al woningen voor u gemaakt, kant en klaar instappen met de flexibiliteit van meerdere opties.

Ten aanzien van de vrijstaand kavel voor de Hoofdwoning op het Boerenerf hebben we echter besloten om de aspirant koper zelf de ruimte te geven, dus u kunt heel veel eigen wensen laten vertalen in uw ontwerp!
Samen met Skill Architectuur uit Ommen kunt u aan de slag om uw eigen droomwoning vorm te geven:
- Meer ruimte op de begane grond? Geen probleem;
- Kantoor aan huis? Tekent de architect voor u;
- Groot gezin? Maken we het gewoon groter!

Wel dienen we rekening te houden met de eisen welke de gemeente Ommen heeft gesteld, Skill Architectuur zal tevens ervoor zorgen dat de woningen wel passen in het algehele straatbeeld.

De genoemde prijzen van de kavel is de kavelprijs VON inclusief BTW, daarbovenop komen de kosten voor de architect, constructeur en bouwkosten van de woning die u gaat realiseren met de aannemer.
Vraag gerust één van de verkopende makelaars naar de mogelijkheden!

Een aannemers van de Bouwcombinatie Ommen zal de woning voor u gaan bouwen, dit zijn allemaal bekende en gerenommeerde aannemers uit Ommen!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.