Woningdetails

Overzicht  
De Stuw 50
DALFSEN
€ 398.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Enkele steekwoorden:

- Op paar minuutjes lopen naar de rivier de Vecht
- Prachtige bosrijke omgeving met grote kavel van 1.300 m² eigen grond
- Onder architectuur van Jan des Bouvrie ontworpen bungalow
- Compact en comfortabel wonen, misschien wel het best te vergelijken met een appartement in het bos nabij de Vecht
- Uiterst luxe en strakke afwerking
- In 2015 gebouwd en nagenoeg geen gebruikssporen
- Fijne dubbele carport
- We hebben nog een leuke extra verrassing, maar dit vertellen we u graag ter plaatse…..

Laat u maar leiden door de foto's en de plattegronden op Funda.

Tussen Dalfsen en Ommen ligt dit fraaie stukje natuurgebied, hier is een mix van recreatie en wonen gelegen vlakbij de Stuw aan de Vecht, door de bevaarbaarheid van de Vecht een doorgaande vaarroute.
Over de Stuw lopend bent u zo in het prachtige Vilsteren, Ommen en Dalfsen op fijne fietsafstand, maar ook op maar 10 autominuten van de A28/Zwolle.

De woning is uiterst comfortabel en compleet, twee slaapkamers met eigen badkamers (1 met inloopdouche en 1 met ligbad en inloopdouche, beide eigen toilet),
een fraaie living met veel hoogte en verrassend lichtinval door toepassing van veel glas, de entree met separaat toilet en een buitenberging waar de installatie en witgoedaansluiting is.

Een compacte woning, voor de één een fijn hoofdverblijf en voor de ander misschien wel een tweede woning om heerlijk te ontspannen en te genieten in de natuur van de rust en de ruimte.

De gemeente Dalfsen heeft verschillend beleid ten aanzien van recreatiewoningen. Soms is het recreatie, soms met persoonsgebonden beschikking, hier mag een ander niet wonen (moeilijkheden hypotheek en geen inschrijving basisadministratie gemeente). Dit perceel heeft echter een object gebonden beschikking toegewezen gekregen om er volledig te mogen wonen, dit is overdraagbaar voor iedere opvolgende eigenaar. Kortom, geen moeilijkheden maar een buitenkans!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.