Woningdetails

Overzicht  
Gerard Doustraat 51
OMMEN
€ 359.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Ruime, gelijkvloerse patio-/ atriumwoning (2006) met inpandige garage in woonwijk Alteveer, aan de noordzijde van Ommen in uitbreidingswijk met alle voorzieningen nabij.

De woning is onder fraaie architectuur gebouwd en mooi gelegen aan een waterpartij en veel openbaar groen. In de directe omgeving vindt men een uitgestrekt bosgebied en alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op fietsafstand. Kortom, een bijzondere, levensloopbestendige woning met een zeer fraaie en praktische ligging!

INDELING:

Entree, ruime hal met toilet, toegang tot ruime inpandige garage, slaapkamer, compacte badkamer met douche en wastafel. Een tweede slaapkamer grenzend aan patio, een technische ruimte en vervolgens de half open keuken met net keukenblok, eetkamer, ouderslaapkamer met eigen ruime complete badkamer. De woonkamer is fraai, licht en ruim en grenst zowel aan de patio maar ook aan het terras aan de voorzijde met vrij uitzicht over de vijfer.

BIJZONDERHEDEN:
- Levensloopbestendige woning;
- 3 slaapkamers en 2 badkamers;
- fraaie patio en terras aan de waterkant;
- inpandige, geïsoleerde garage.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.