Woningdetails

Overzicht  
Merelstraat 4
OMMEN
€ 183.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
In de groene wijk Dante Noord staat deze ruime tussenwoning uit 1974 met aan de achterzijde een kindvriendelijk plein waar ook het parkeren en de achteringang is. Zowel de voor als achtergevels zijn in het geheel vervangen door onderhoudsvriendelijk kunststof met isolatie.

Achter de woning is een ruim terras en u kunt van de avondzon genieten aan de voorzijde die is afgeschermd van de weg voor de privacy.

Een scherpe vraagprijs vergeleken bij soortgelijke woningen, dit komt omdat de woning aan de binnenkant gedateerd is of onderhoud nodig is. Ideaal voor degene die graag een eigen inrichting en afwerking bepalen.

Via de tuin kom je via de voordeur hal, hier het toilet, de meterkast en de trapopgang. Vervolgens een straatgerichte woonkamer met rookkanaal en vervolgens de eetkamer (Z-vorm), deze heeft een openslaande deur naar het terras. De keuken ligt net om de hoek, is ruim en heeft een verouderde keuken. Aansluitend de bijkeuken en daarachter nog een praktische hobbyruimte.

Op de verdieping 3 ruime slaapkamers, de badkamer heeft tevens een mooi formaat en past prima zowel een ligbad als een ruime douche hoek in.

De zolder is bereikbaar middels een vaste trap, dan is er eerst veel bergruimte en aansluitend een ruime vierde slaapkamer voorzien van dakramen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen