Woningdetails

Overzicht  
Koedijk 5
GIETHMEN
€ 495.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
LOCATIE, Locatie en nog eens locatie!

Klinkt cliché maar is toch echt het geval bij deze prachtige woonlocatie net ten Zuiden van Ommen nabij de Regge en Lemelerberg. Via het Giethemer kerkbruggetje bent u dichterbij het centrum van Ommen als de huidige nieuwbouwwijk van Ommen maar dan met geweldige vergezichten, prachtige weilanden, rust en stilte!!

Begin jaren dertig is deze boerderij gebouwd, in de jaren zeventig is op de begane grond het voorhuis verbouwd tot inpandige woning (inwoning). Hierdoor is de indeling uiteraard gewijzigd en zal met een uitgekiende verbouwing weer een prachtige woonboerderij gerealiseerd kunnen worden.

Een object met veel potentie, het achterhuis in in 1979 grondig verbouwd maar inmiddels al weer gedateerd, de woonruimte aan de voorzijde is nog nagenoeg in oorspronkelijke staat en gezien de leeftijd redelijk goed onderhouden al moet de toekomstige eigenaar toch echt rekening houden met achterstallig onderhoud. Maar met prijs rond de 5 ton op dergelijke een unieke locatie is dit zeker een goede investering!

Woongedeelte achterhuis en verdieping:
Via de voordeur benaderd u de hal, hier een toilet, meterkast, toegang tot zeer ruime kelder en de trap naar de verdieping. Een gesloten keuken met plek voor eettafel en een ruime woonkamer met open haard.

bij dit woongedeelte behoort de gehele verdieping, dit begint met een overloop met vide, aan de achterzijde een slaapkamer over de gehele breedte met vaste kasten, een technische ruimte, in het middel de tweede slaapkamer en de gemoderniseerde badkamer met 2e toilet, wastafel, douche en witgoedaansluitingen, aansluitend aan de voorzijde nog 2 slaapkamers.

Woongedeelte voorzijde begane grond:
Via de zijkant komt u in de entree, hier tevens een kleine kelder. Aan de rechterzijde de woonkeuken met eenvoudig blok, aan de voorzijde de woonkamer met moederhaard, 2 slaapkamertjes, een tussenhal met vaste kasten en badkamer met toilet, douche, wastafel en witgoedaansluitingen.

Bij de woning staat nog een ruime garage van ca 32 m², een berging van 8 m² en een kippenhok, daarnaast een groentetuin, klein weiland voor kleinvee of uitbreiding van de tuin!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.