Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 38 en Vlierendreef 40 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 990

< Terug naar selectie
Omschrijving
Op vrijdag 6 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur zal er een open huis plaatsvinden. Een aantal van de woningen is dan vrij te betreden en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. U hoeft zich voor het open huis niet aan te melden, dit betreft de eerste gelegenheid om de woningen te bezichtigen vanwege de afrondende bouwactiviteiten. De uitgebreide brochure die te downloaden is geeft al veel informatie op voorhand! De woningen zijn beschikbaar per 1 oktober.

De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

Na het open huis kunnen gegadigden hun interesse kenbaar maken. Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

BOERMARKE 38 & VLIERENDREEF 40
De Vlierendreef 40 en Boermarke 38 zijn qua oppervlakte en indeling exact dezelfde woningen.
Ook deze tussenwoningen zijn ruim van opzet met een woonoppervlakte van 149 m² en beschikken eveneens over maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen.
De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken en door de deur aan de achterzijde ook een directe verbinding met de tuin en het terras. De gehele woning heeft een inhoud van 542 m³!

Begane grond
Je komt binnen in de hal met trapopgang, toegang tot het toilet en de woonkamer, welke doorloopt in de open keuken met spoeleiland. De straatgerichte keuken biedt dankzij de praktische opstelling meer dan genoeg ruimte voor het creëren van een gezellige eethoek met 6 of 8 persoons eettafel centraal in de woning. Dankzij de grote raampartij aan de achterzijde valt er veel licht in de woonkamer en daarnaast natuurlijk de deur naar de tuin, heerlijk in de zomermaanden! Onder de trap bevindt zich een praktische en ruime berging, voor alle zaken die je liever niet in het zicht hebt staan, deze is toegankelijk vanuit het leef-/woongedeelte.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vindt je drie slaapkamers van ruim 17 m², 14 m² en bijna 10 m², waarvan de twee ruimste slaapkamers een nis hebben voor een vaste kastenwand. De badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel
is ruim 6 m² groot en wordt verwarmd door vloerverwarming, dat betekend geen onhandige grote radiatoren in de ruimte!

2e verdieping
De vaste trap op de overloop brengt je naar de tweede verdieping. Deze telt ook nog eens twee slaapkamers, beide ca. 11 m² groot en zijn daarmee ook uitstekend in te richten als bijvoorbeeld hobbykamer of werkkamer. De badkamer is zo ingericht dat hier met gemak een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden, naast de aanwezige inloopdouche, derde toilet en wastafel. De cv-opstelplaats bevindt zich in een aparte ruimte, toegankelijk vanaf de overloop, welke tevens als extra bergruimte gebruikt kan worden.

Buitenruimte
De auto kan geparkeerd worden aan de voorzijde van de woningen, hier zijn openbare parkeerplaatsen gerealiseerd.
De erfgrens tussen de tuin en openbaar gebied is voorzien van beukenhagen, wat zorgt voor een mooie groene aanblik en tevens de privacy waarborgt! Voor het opbergen van tuingereedschap of het stallen van fietsen is er in de achtertuin een houten berging van 6 m².

Kavelgrootte Boermarke 38: 153 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 40: 147 m²

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.