Woningdetails

Overzicht  
Bergweg 26 0ong
OMMEN
€ 610.000 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Een locatie met veel diversiteit en tal van gebruikers, een ieder stond versteld van de prachtige vrije ligging in agrarisch landschap en op maar 5 minuten fietsen van het het centrum van Ommen. Inmiddels zijn de oude vervallen opstallen gesloopt en is de bestemming gewijzigd in de bouw van 2 vrijstaande woningen met bijgebouwen, welke gezamenlijk meer dan 4 hectare eigen grond tot de beschikking hebben!!

Locatie
In buurtschap Besthmen, ten zuiden van Ommen, is net buiten de bebouwde kom deze prachtige kavel te vinden van ruim 16.000 m² groot. Buiten wonen tegen de bosrand, vlak bij de Besthemerberg, rivier de Regge en prachtige natuurgebieden. Echter ook op zeer korte afstand van het NS station en het centrum. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grote grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren, klassiek of modern. Een unieke kans dus.

De A28 is in circa 20 minuten te bereiken, waarna de weg vrij staat richting het Westen maar ook Noordelijk Nederland, uiterst centraal! Uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, prachtig sportpark, golfbaan de Hooge Graven op 5 minuten met de auto, rivier de Vecht welke inmiddels bevaarbaar wordt gemaakt tot aan Berlijn!

Er is een ruimtelijk kwaliteitsplan beschikbaar voor een impressie van de mogelijkheden qua bouwstijl en erfinrichting. Vele gebruiksmogelijkheden om samen met uw architect en uw aannemers zelf de keuzes te maken, geen verplichtingen in dat opzicht. U heeft zelf de controle.

Een uitmuntende kans die ineens wel heel dichtbij komt…


Bijzonderheden:
- De deur uit en wandelen in de prachtige omliggende bossen en natuurgebieden;
- Niet aannemer gebonden;
- Architect keuze vrij;
- Zeer ruime kavel, bebouwing centraal op het kavel en circa 50 meter tussen beide woningen;
- Verkennend bodemonderzoek aanwezig;
- Bestemming voor deze kavel is wonen.

Vraag het bestemmingsplan en overige documenten bij ons op voor meer details;

- Maximale inhoud hoofdgebouw: 750 m³ (het souterrain telt niet mee in de m³ dus volume creëren is eenvoudig te realiseren);
- Maximale bouwhoogte hoofdgebouw: 10 meter;
- Maximale goothoogte hoofdgebouw: 4,5 meter;
- Maximale oppervlakte bijgebouw: 150 m²;
- Perceeloppervlakte: circa 16.584 m² (dient nog ingemeten te worden bij het kadaster).

Onze makelaar Albrecht Dijkstra heeft het gehele traject begeleid met de gemeente Ommen, heeft u vragen, neem dan zeker contact met hem op!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen