Woningdetails

Overzicht  
Bergweg 18b
LEMELE
€ 185.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Altijd al een fijne recreatiewoning willen hebben echter niet al die nare parkverplichtingen? Ideale kans voor eigen gebruik of in de huidige tijd wellicht een erg fijne belegging!!

Nabij de prachtige natuur en aan de rand van de Lemelerberg gelegen sfeervolle recreatiewoning op een riant perceel van 850 m² eigen grond. Zeer solide en onderhoudsvriendelijk gebouwd dus lage exploitatielasten, mede doordat het dak bekleed is met kunstriet, fijne uitstraling maar ook fijn voor de portemonnee!

Via de eigen oprit komt u bij de voordeur, hier de hal met trapopgang, separaat toilet, kast waar de cv-installatie is, ruime woonkamer met haard en openslaande deuren naar het terras, vervolgens de compacte open keuken met diverse inbouwapparatuur. Tevens op de begane grond een slaapkamer en badkamer met inloopdouche, wastafel en plek voor de witgoed.

Op de verdieping een overloop met bergkast, twee ruime slaapkamer waarvan één met dakkapel.

Algemeen
- De woning is optimaal geïsoleerd
- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen
- Bouwjaar 2002
- Geen parkkosten
- Vrijstaand houten tuinhuis

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen