Woningdetails

Overzicht  
De Esch 10
GRAMSBERGEN
€ 298.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Totaal gerenoveerde jaren 30 woning met vele authentieke details!

Op prachtige plek nabij de dorpskern staat deze fraaie vrijstaande woning met oprit, schuur en tuin op het zuiden. Vanaf 2012 is nagenoeg de gehele woning gestript, opnieuw opgebouwd en vergroot, met recht een woning op zo te betrekken.

Door de fraaie voordeur betreed u de hal met trapopgang, direct rechts is een slaapkamer welke thans in gebruik is als kantoor, aansluitend de huidige bijkeuken waar eenvoudig een doucheruimte van te maken is. Vanuit de hal rechtsaf komt u in de straatgerichte woonkeuken, modern keukeninrichting met kookeiland en alle nodige apparatuur. De woning is tuingericht en het terras is bereikbaar middels openslaande tuindeuren. Aansluitend de ruime achterentree met modern toilet en bergkast.

Op de verdieping 2 slaapkamers, een zeer riante ouderslaapkamer en comfortabele badkamer met ligbad, douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafel.

De tuin is keurig aangelegd en beschikt over een mooie vrijstaande schuur met aansluitend vijver, diverse terrassen en door de ligging op het zuiden maximaal genieten van de zon.

Een geweldig aanbod welke u van binnen moet zien!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen