Woningdetails

Overzicht  
Zeesserweg 10
OMMEN
€ 479.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Eindelijk weer een fantastisch jaren 30 woning welke haar charme (gelukkig) behouden heeft maar wel gedurende een 10-jarige verbouwing nagenoeg geheel is verbouwd en gemoderniseerd!

Prachtige ligging met uitzicht over de Vecht, op steenworp afstand van het centrum van Ommen maar ook op loopafstand van station, bossen en weidevelden.

Via de oprit met ruime carport betreedt u via de voordeur de ruimte hal, prachtig lichtinval door de bordestrap, tevens modern toilet en voldoende ruimte voor garderobe. De woonkamer is over de gehele breedte aan de voorzijde, is voorzien van natuurstenen vloer en beschikt over een gashaard. Via de en suitedeuren komt u in de separate eetkamer, vervolgens wederom met en suitedeuren in de moderne woonkeuken met riant keukeneiland, uiteraard beschikt de keuken over vele inbouwapparatuur (keuken overigens handgemaakt…). De woonkeuken beschikt over 2x openslaande deuren naar een zeer ruim overdekt terras waarbij menig avond prettig wordt afgesloten.

Op de 1e verdieping een ruimte overloop, 3 ruime slaapkamers (2 met vaste kasten) en de hoofdslaapkamer met toegang tot balkon aan de achterzijde. De badkamer is tevens in moderne kleurstelling en beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Via vaste (steile) trap bereikt u de zeer nette zolderruimte voor velerlei doeleinden geschikt.

We verwachten dat de foto’s boekdelen spreekt, maar we zijn uiteraard bereid toelichting te geven en een bezichtiging te organiseren om u dit fantastische aanbod te tonen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen