Woningdetails

Overzicht  
Het Arrierflier 19
OMMEN
€ 200.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
1 kavel opnieuw in verkoop!!!

Kavel 3 (Het Arrierflier 19) betreft tevens een schuurwoning, gelegen aan de achterzijde van het erf aan ruime sloot met uitzicht op weiland, een ruim bemeten kavel van ca 1105 m² met tuin oriëntatie op het westen. Gelegen aan het gezamenlijke binnenplein van ca 488 m² fraai ingericht met gebakken klinkers en een groenstrook aan het bestaande pad welke voorzien van is rode beuken laan.

Op deze kavel kunt u samen met de voorgeschreven architect uw droomwoning realiseren, op deze kavel dient een schuurwoning te komen.

de 13 Boerenerven aan het zandpad, de 1e fase bij Sallands Goed zijn inmiddels allemaal verkocht. Door de uitgekiende kavelverdeling, de aantrekkelijke prijsstelling en het complete opleveringsniveau inclusief ingericht erf (bestrating en basis beplanting) en de waarborging van de architectuur mogen we het een succes noemen!

Inrichting erf
De kosten van de inrichting van het erf welke bepaald is door de landschapsarchitect zijn inmiddels uitgevoerd. Je bouwt hier dus onder architectuur zonder allerlei extra kosten”, benadrukt hij. “De reden dat de verkopende partij hiervoor gekozen heeft, is meerdere verkopers zelf ook op het erf blijft wonen en veel waarde hecht aan een mooie en kwalitatieve hoogwaardige woonomgeving. Natuurlijk is de koper in hoofdlijnen vrij om te bouwen wat hij wil, maar door alle woningen te laten ontwerpen door één architecten bureau wordt voorkomen dat een erf een allegaartje van stijlen wordt. Het is voor hen een hele bewuste investering in schoonheid en kwaliteit.” Voor de toekomstige bewoners is dit ook een zekerheid, doordat kwaliteit gewaarborgd is wordt de investering van de kopers ook beschermd!

Concept Boerenerf
Op dit erf staan inmiddels al 2 woningen maar ook verderop aan het zandpad is goed te zien wat de mogelijkheden zijn, inmiddels is het concept een succes gebleken en ook zeer geliefd. Om het heel simpel uit te leggen beperk ik mij tot de hoofdvorm en de mate van afwerking / versieringen van de woningen. Een schuurwoning heeft een eenvoudige hoofdvorm zonder franje wat zeker niet inhoud dat het saai hoeft te zijn want de vrijheid met glas, materiaalkeuze en afwerking is hier heel groot. Het erf heeft ook een hoofdwoning, hier kan men net zoals bij een boerderij heel veel details aanbrengen aan de woning (luiken, rollagen, verschillend metselwerk, roedes etc.). Ik ben van mening dat een ieder kan slagen binnen dit concept, van klassiek tot uiterst modern. En, maar nee, geen vierkanten moderne doos!

Het gezamenlijke erf is niets anders dan een fraai ingerichte straat of plein waar u nu waarschijnlijk aan woont, maar deze is exclusief voor de aanwonenden en zeer ruim van opzet.

Verplichte inschakeling Architect
Met alle overige erven welke onderdeel van het plan zijn is contractueel afgesproken dat het 1e ontwerp uit handen komt van dezelfde architect, de koper dient deze verplichting over te nemen, een offerte voor het schetsontwerp en voorontwerp is bij de makelaar op te vragen.

Aandachspunten ten aanzien van de koop
Koopsom is Kosten Koper (6% overdrachtsbelasting + notaris kosten), geen BTW, exclusief schetsontwerp en voorlopig ontwerp architect, inclusief 1/3 gemeenschappelijk erf, inclusief bestrating gemeenschappelijk erf, inclusief heggen tussen de kavels en iedere kavel een solitaire boom.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen