Woningdetails

Overzicht  
Jacob Marisstraat 78
OMMEN
€ 189.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Eigentijds | Fris | Modern | Luxe | Om zo te betrekken | Betaalbaar!

Slechts enkele kenmerken van deze tussenwoning met berging in de tuin welke fijn op het zuiden is gelegen. De woning staat in de jonge wijk Alteveer aan een rustige woonstraat nabij alle voorzieningen. Is onderhoudsarm gebouwd (kunststof kozijnen / gevels) en goed geïsoleerd, een ideale woning voor degene welke de onderhoudslasten laag wil houden.

Via de voortuin treft u de voordeur, eenmaal binnen een ruimte hal met meterkast en modern toilet, de keuken is straatgericht en beschikt over een luxueuze keuken met veel inbouwapparatuur, van goede kwaliteit! De woonkamer is tuingericht en over de gehele breedte van de woning, onder de trap nog een extra bergruimte, via de loopdeur komt u bij de tuin welke tevens onderhouds arm is aangelegd, achter in de tuin een berging en een achterom.

Op de verdieping een overloop, een ruime berging waar de witgoedaansluitingen zitten maar ook de cv - installatie. Aan de achterzijde een zeer ruimte slaapkamer met vaste kastenwand en tevens een berging. Aan de voorzijde de tweede slaapkamer en de badkamer, deze is voorzien van een whirpool, inloopdouche met sunshower, wastafel en tweede toilet, alles in moderne uitvoering.

Via losse trap bereikt en de bergzolder, ideaal voor opslag!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen