Woningdetails

Overzicht  
Vlierendreef 42
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.293

< Terug naar selectie
Omschrijving
In de nieuwbouw wijk De Vlierlanden komt deze joekel van een woning beschikbaar van 171 m² vloeroppervlakte met luxe afwerking!
Een kindvrienelijk, jonge en energieke wijk met alle voorzieningen dichtbij.

Er zullen nog foto's worden gemaakt maar deze zijn op dit moment nog niet beschikbaar, wel een uitgebreide brochure te downloaden en enkele inpresses toen de woningen nog niet gebouwd waren.

De grootste woning van dit blok, met maar liefst 171 m² woonoppervlakte en een inhoud van 583 m³!
Bij deze woningen is er voor gekozen is om het leef-/woongedeelte en de keuken deels te scheiden door middels een scheidingswand. Zo ontstaat er een ruime woonkamer van bijna 28 m² en is er in de woonkeuken van 21 m² ook meer dan voldoende ruimte om een fijne eethoek te realiseren met een grote eettafel. Verder is er in deze woningen ook nog plaats voor vijf slaapkamers en twee complete badkamers. Niet alle slaapkamers nodig? Dan richt je er eenvoudig een in als werkkamer óf als de inloopkast waar je al zo lang van droomt. Als je op zoek bent naar veel woonoppervlakte en een speelse indeling is dit type absoluut een goede match!


Indeling:
Je draait de voordeur van het slot en komt binnen in de hal met trapopgang, toegang tot toilet, meterkast en trapkast met erg veel opslag. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een deur voor een directe verbinding met de tuin met terras en houten berging! De woonkeuken met spoeleiland en siemens inbouwapparatuur is straatgericht en door de speelse erker is er, naast veel licht en fraai uitzicht over het water, ook voldoende ruimte over voor een 6 of 8 persoons eettafel!

Op de eerste verdieping is er vanaf de overloop toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De twee ruimste slaapkamers van 20 m² en 17 m² zijn voorzien van een nis voor het realiseren van een vaste kastenwand, ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed etc. De derde slaapkamer is ook zeker een volwaardige 2-persoons slaapkamer te noemen met een oppervlakte bijna 10 m². De badkamer is uitgerust met een 2e toilet, inloopdouche en badkamermeubel met wastafel en spiegel.

Middels de vaste trap bereik je de 2e verdieping waar je nog eens twee slaapkamers (beiden ca. 13 m²!) en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine- en drogeraansluiting treft. Het Velux-dakraam in de badkamer zorgt voor natuurlijk daglicht en de mogelijkheid om extra te ventileren. Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte ruimte met cv-opstelplaats en wederom bergruimte.


Buitenruimte
Bij deze hoekwoning hoort ook een zeer grote tuin. Je parkeert de auto aan de zijkant van de woning, voor de berging. Via het achterpad loop je de royale tuin in, zo richting de woning.


Procedure verhuur
Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna de meest geschikte partijen worden uitgenodigd voor een bezichtiging. De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum van 24 maanden, hier zal niet van worden afgeweken. Gelieve alleen per mail te reageren en de procedure te volgen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.