Woningdetails

Overzicht  
Arrierpoort 13
OMMEN
€ 242.500 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Aan de rand van het centrum van Ommen treft u dit fijne 3 kamer appartement aan in appartementencomplex “De Arriërpoort”, deze bestaat uit een twintigtal woonappartementen en enkele commerciële ruimtes. Een fraaie tijdloze speelse architectuur is tijdens de bouw in 2006 de leidraad geweest voor de architect, dit heeft geresulteerd in een zeer aantrekkelijke plek om te wonen.

In de binnenplaats is een overdekte eigen parkeerplaats aanwezig, verder op dit niveau nog een ruime berging van bijna 8 m² aanwezig.

De algemene ruimtes zijn sfeervol afgewerkt, uiteraard is er een lift aanwezig en zijn alle toegangsdeuren voorzien van automatische deuropeners, zeer vriendelijk voor de minder valide bewoners.

het appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de noordzijde van het gebouw, de huidige bewoner ervaart dit als gunstige locatie aangezien in de warme zomerdagen het terras juist optimaal te gebruiken is omdat pas in de late middag en avond de zon op het terras komt, met een terras vol op de zon heeft men soms neiging om juist op de warme dagen naar binnen te gaan omdat het te warm is op het terras.

Eenmaal via de algemene ruimte bereikt men de woonetage middels trap of lift, via de galerij loopt men naar de eigen voordeur (via galarij uitzicht over de groene daktuin), eenmaal binnen de ruime hal met meterkast en toilet, twee slaapkamers waarvan 1 een ouderslaapkamer, een ruime badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel, vervolgens de woonkamer met veel licht, middels een schuifpui toegang tot eigen terras van 6,5 m², de open keuken is om de hoek gelegen, uitgevoerd in lichte kleurstelling al is de keuken van het bouwjaar, aansluitend de bijkeuken voor extra opslag, de witgoed en de cv-installatie zijn hier ook gerealiseerd.

Onderdeel van het kopen van een appartement is de Vereniging van Eigenaren (VVE), het betreft een gezonde vereniging die de zaakjes goed op orde hebben. U betaald ook een bijdrage aan de VVE die op dit moment € 148,33 bedraagt, hierdoor heeft u echter minder bijkomende kosten die u wel heeft bij een eigen woning. Bij concrete interesse zullen we uiteraard de stukken van de VVE (begroting, W&V rekening, statuten, huishoudelijk reglement e.d.) toezenden zodat men een goed beeld van de VVE kan vormen.

We zullen de dagen na de publicatie op Funda de binnengekomen reacties verzamelen, vervolgens zullen we kijkdagen organiseren waarbij er gelegenheid is om de woning te bezichtigen. Indien het aantal reacties dermate groot is dat we de bezichtigingen niet in 2 dagen kunnen laten plaatsvinden dan zullen we een selectie maken welke mensen we uitnodigen.

Mede daarom verzoeken wij u ook niet te bellen voor een bezichtiging maar een mail te sturen naar ons algemene mailadres, het is van belang dat we een beeld krijgen bij u als aspirant koper, een beeld waarbij wij een keuze afweging kunnen maken waardoor de meest geïnteresseerde mensen de gelegenheid krijgen tot bezichtigen van het appartement.

De getoonde prijs op Funda zal geïnterpreteerd moeten worden als een bieden vanaf prijs. De mensen die uitgenodigd worden voor een bezichtiging zullen een aanvullende mail van ons ontvangen waarbij de verkoopprocedure nader zal worden toegelicht.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.