Woningdetails

Overzicht  
Erf Varsen - kavel 2 0ong
OMMEN
€ 395.000 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Een perfecte kans om je eigen droomwoning te realiseren op zeer ruime kavel!!

Samen met nog 5 andere (reeds verkochte) woningen is het een fraai kleinschalige opzet, niet geheel afgezonderd, dicht bij alle voorzieningen maar wel heel veel vrijheid. Is dat wat u zoekt dan is dit een hele fijne kans!

In de kavelprijs is een budget opgenomen voor een ontwerp van een aangewezen architect, dit betreft een schetsontwerp en voorontwerp. Hierdoor is kwaliteit voor alle erven gewaarborgd terwijl er wel degelijk onderlinge verschillen mogen zijn!

Qua architectuur moet u denken aan de hedendaagse Schuurwoning, verwacht geen stedelijke of villa bouw. Alle spelregels staan in de kavelpaspoorten die u kunt downloaden middels de brochure, daarnaast kunt u ook kennis nemen van alle gemeentelijke bepalingen via de website van ruimtelijkeplannen.nl

Puur een vrije vestiging waarbij de samenhang zorgt voor een karakteristiek en eigenheid waar velen naar verlangen. Een sterke identiteit met de nadruk op individualiteit.
Het gebied kenmerkend zich door natuurlijke hoogteverschillen. Het glooiende landschap bestaat uit bolle essen en het lager gelegen beekdal.

De essen vormen de open ruimtes waar vroeger de akkers lagen en waar aan de randen woningen zijn gebouwd. Het oude beekdal is een lager gelegen gebied dat vroeger bestond uit weides, bosjes houtwallen en singels.
Het landschap met de natuurlijke hoogteverschillen op korte afstand van de stad maken het een aantrekkelijke plek om te wonen. Waarbij zowel het buitenleven als de voorzieningen dichtbij zijn.

Enkele uitgangspunten ten aanzien van de te realiseren woning:
- Maximaal 1200 m³ inhoud
- Maximaal 120 m² bijgebouw (deze dient in het hoofdvolume mee ontworpen te worden en mag niet vrijstaand)
- Bouwblok van ruim 1700 m²
- Nokhoogte maximaal 6,5 m
- Goothoogte maximaal 4,5 m

OPENBARE RUIMTE
Het nieuwe buurtschap is gelegen op de flank van de essen en bedraagt in totaal zo’n 3,5 hectare. Het bestaat uit zes individuele kavels die aansluiten op de kleinschaligheid van het oorspronkelijke landschap. De opzet is groen en informeel waarbij de hoeveelheid verharding zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Het historische pad dat naar de oude boerderij leidde vormt de hoofdontsluiting van het gebied. Het groen en de wegen rondom de kavels die geen onderdeel zijn van de kavel zullen in eigendom blijven van verkopende partij. Op juridisch juiste wijze zullen hier in de akte van levering afspraken over worden gemaakt. Dit gaat dan over het instandhouden, onderhouden, herstel, vervanging en het regelen van de kosten van deze voorzieningen op gelijkwaardige wijze. Op deze wijze is continuïteit gewaarborgd en draagt iedereen een steentje bij aan de gezamenlijke voorzieningen.
De kavels worden verkocht hoe ze er op dit moment bij liggen, alle eventuele bijkomende kosten om tot eigen bouw over te gaan komen voor rekening van de koper.

Het proces na interesse:

Wij verzoeken u eerst de brochure te downloaden, hier staat uitvoering beschreven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Vervolgens is de locatie natuurlijk doorslaggevend, de kavel is vrij te bezoeken en alvorens we een gesprek aan gaan is het een voorwaarde dat u de locatie zelf ter plaatse heeft gezien of dit naar uw wens is.

Ten aanzien van de verkoop geld dat er geen ontbindende voorwaarden worden opgenomen in de op te maken koopovereenkomst voor de kavel. Het financiering van alleen een kavel is een zeer lastige zaak en daardoor hebben we met onze opdrachtgever afgesproken dat deze voorwaarde niet zal worden opgenomen.

Daarentegen hebben we voor de mensen met een financieringsbehoefte een alternatief ontwikkeld, kant en klaar met woning en al. Deze kunt u tevens op Funda vinden onder de naam Varseneresweg kavel 2. Indien men tot aankoop van de woning met kavel over gaat is er wel een financeringsvoorbehoud mogelijk.

Op deze wijze sluiten we niemand uit, echter gelden voor verschillende doelgroepen andere mogelijkheden die bij de persoonlijke situatie van een ieder passen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.