Woningdetails

Overzicht  
11 April Plein 29
OMMEN
€ 225.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Heel fijn appartement (type maisonnette) gelegen in hartje centrum van Ommen en nabij alle voorzieningen te koop!

Het complex is in 2018 gebouwd onder architectuur, voorzien van luxe materialen en zeer energiezuinig. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming en luxe kozijnen met draai-kiepramen, waardoor veel contact met buiten. Dit gecombineerd met een gezamelijke fietsenstalling op de begane grond, eigen terras en moderne en frisse afwerking maken het geheel zeer aantrekkelijk om zo te betrekken.

Via de begane grond kom je het complex binnen middels de centrale entree, hier kun je desgewenst met de trap of de ruime lift naar de woonverdiepingen toe. Via de achterzijde van de dakterrassen kom je bij de voordeur van het appartement bij de privé-toegang. Een ruime entree met meterkast, trapopgang en modern toilet, vervolgens een heerlijke zonnige woonkamer voorzien van openslaande deuren met zogenoemd frans balkon, de moderne keuken is voorzien van de nodige apparatuur en is gelegen “om de hoek” aan de kant van het terras.

Via de trap bereik je de ruime 2e verdieping van het appartement, met een werkelijk zeer ruime hoofdslaapkamer die ruimte heeft voor een inloopkast en daarnaast nog werkruimte, een creatieveling zou deze grote ruimte zelfs nog op kunnen splitsen met een kleinere 2e slaapkamer. Aansluitend aan de slaapkamer is nog een ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en ruimte voor witgoed.

Het appartement is zeer geschikt als eerste woning, maar door de aanwezigheid van een lift ook voor de jongere oudere, verrassend ruim en aantrekkelijk wonen in fraai appartementencomplex met een actieve VVE.

De genoemde richtprijs moet geinterpreteerd te worden als een bieden vanaf prijs.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

We zijn verhuisd per 22 augustus!

Achter de Besthemermolen bij de Manitobarotonde verbouwen wij de de voormalige werkplaats naar een prachtig nieuw kantoor.

We zitten eerst in een tijdelijke unit op het terrein achter de voormalige zoutloods, begin 2023 betrekken we ons nieuwe pand, zie onderstaand de impressie hoe het gaat worden.