Woningdetails

Overzicht  
Otmansweg 4
ARRIEN
Op aanvraag


< Terug naar selectie
Omschrijving
De gemakken van een woonwijk maar toch het gevoel willen ervaren van wonen in een oude boerderij dat kan hier met deze helft van dubbele woning!

De oorspronkelijk woning stamt uit 1900, een fraaie rieten kap, leuke oude elementen en de vrije ligging maken het bijzonder wonen. Al geruime tijd geleden is de woning opgedeeld in 2 wooneenheden waarvan dit gedeelte het grootst is en tevens over veel meer grond beschikt.

De woonoppervlakte is 158 m² en de inhoud is bijna 700 m³, dit geeft vele mogelijkheden voor zowel jong als oud. De woning is keurig onderhouden echter wel gedateerd, fijn voor degenen die toch een woning geheel naar eigen smaak wenst af te werken…

Via de voordeur komt u in de ruimte hal met toilet en trapopgang, richting het voorhuis komt u in de eetkamer met aansluitend ruime woonkamer en een leuke opkamer. Tevens hier een ruime slaapkamer met aansluiten nog een kamer geschikt als inloopkast of hobby ruimte. Vanuit de voordeur kunt u tevens richting de keuken, bijkeuken en aansluitend de badkamer, deze ruimtes zijn gelegen in de voormalige potstal.

Op de verdieping tref u naast de overloop een drietal ruimte slaapkamers aan.

Op het erf staat nog een dubbele carport en in de achterkant van de potstal is nog een extra berging gerealiseerd. De kavelgrootte bedraagt ruim 2700 m²!

In de directe omgeving zal waarschijnlijk op termijn de woningwijk verder worden uitgelegd, hier zijn thans geen bestemmingsplannen voor in de maak al dient de koper zich er wel van bewust te zijn dat logischerwijs dit de toekomst is.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.