Woningdetails

Overzicht  
Hoofdwoning 8B 0ong
ARRIEN
€ 698.500 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
De boerenerven in een "net even anders" jasje!

Ten Oosten van Ommen tegen het Ommerbos aan treft u nog één van de laatste kavels aan van project de Boerenerven, ruimte landelijke kavels voor vrijstaande woningen, gezamenlijk op een erf maar wel maximale vrijheid, rust en ruimte.

Het centrum van Ommen en alle voorzieningen dicht in de buurt, de prachtige golfbaan letterlijk om de hoek.

Levensloopbestendige boerderijwoning (de hoofdwoning op het erf), compleet klaar voor de toekomst, geheel gasloos uiteraard en in principe bijna energie neutraal!

Dit betreft de grootste variant met een woonoppervlakte van maar liefst 188 m² en een inhoud van 724 m³, standaard een slaapkamer (of kantoorruimte) op de begane grond en boven nog eens 4 slaapkamers en daarnaast een ruime badkamer. Geheel traditioneel gebouwd, kwalitatief hoogwaardige materialen en leuke frisse uitstraling door witte gekijmde gevels en zinken gevelelementen als pronkstuk!

Een ideale combinatie van projectmatig kopen (voordelen van ellenlange ontwerptrajecten, alles uitzoeken maar ook de financierings-perikelen bij aankoop van een kavel) maar wel nog snel, makkelijk en overzichtelijk gebruikmaken van de reeds bestaande tools voor aanpassen woning naar wens.

U rijdt het woonerf op en parkeert op eigen terrein bij uw woning, via de entree met fraaie vide komt u in de hal, hier een garderobenis, ruim toilet en binnendoor naar de achteringang en bijkeuken. Via de hal aan de linkerzijde komt u in de royale studeerkamer op de begane grond. Via de hal komt u door openslaande deuren in de ruime leefruimte, rechts om de hoek een ruime zitkamer, in het tussengedeelte bij de schuifpui plek voor riante eettafel en vervolgens een riante woonkeuken, hier ook een loopdeur naar het terras.

Op de verdieping de overloop met fraai zicht op de hal beneden, in totaal 4 twee persoons kamers waarvan 2 extra groot, alle slaapkamers hebben een handige nis waar gemakkelijk de garderobekasten gemaakt kunnen worden. De badkamer heeft beschikking tot douchehoek, 2e toilet, ruime wastafel en plek voor een ligbad, door het toepassen van 3 dakramen naast elkaar prachtig licht en mooi uitzicht!

Ondanks dat het concept is uitgewerkt en daardoor snel een bouwvergunning kan worden aangevraagd is er ook nog voldoende ruimte voor individuele wensen. U kunt eerst op het gemak de brochure downloaden en vervolgens een gesprek plannen met onze makelaar Albrecht Dijkstra om alles rustig door te nemen!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.