Woningdetails

Overzicht  
Hamsgoren 30
OMMEN
Op aanvraag


< Terug naar selectie
Omschrijving
Vlak bij het centrum, alles op loopafstand maar toch wonen in een rustige woonstraat?

Dat kan bij deze verrassende karakteristieke vrijstaande woning!

De woning is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd, mooie materialen en luxe afwerking maken dit een woning om zo te betrekken. Op de oprit kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden en er is een mooie zonnige achtertuin aanwezig met een vrijstaande houten schuur.
Aan de linkerzijde is eventueel een uitbouw mogelijk waarbij er een ouderslaapkamer en badkamer gerealiseerd kunnen worden en de houten schuur verdwijnt. Dus ook voor de mensen die levensloopbestendig willen wonen biedt het kansen!

Entree met trapopgang, toegang tot de kelder en modern toilet, vervolgens de L- vormige woonkamer aan de voorzijde, hier een mooie houtkachel voor de gezellige momenten, meer naar de achterzijde de eethoek vlakbij de openslaande deuren naar de tuin, dan komt u in een tussenruimte die thans in gebruik is al werkruimte maar ook een fijne speelplek voor de kinderen is. Aansluitend de moderne (Bulthaub) keuken, leuk open tot in de nok, heeft een leuke bar, tevens is in deze ruimte een bijkeuken voor de witgoedaansluitingen.

Op de eerste verdieping 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Op de zolderverdieping die met vaste trap toegankelijk is thans een bergruimte op stahoogte, ook prima anders in te richten naar toekomstig gebruik nieuwe bewoner.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.