Woningdetails

Overzicht  
het Laar 9
OMMEN
Op aanvraag


< Terug naar selectie
Omschrijving
Wonen aan het Laer, het prachtige natuurgebied naast het Centrum van Ommen! Deze semibungalow uit de jaren 70 is onder architectuur in 2009 omgebouwd tot een ware Villa, moderne strakke inrichting maar toch de intimiteit behouden is hier zeker gelukt. Met een woonoppervlakte van 210 m², een kavel van circa 1.718 m² en een complete renovatie is het hier goed toeven!

Op de begane grond een ruime entree met modern toilet, kantoor, slaapkamer met eigen complete badkamer. In de voormalige woonkamer is de een riante woonkeuken gerealiseerd met openhaard, aansluitend de moderne keuken met alle apparatuur. De living van circa 50 m² is uitgebouwd, iets verzonken in de tuin en beschikt over een strakke gashaard van 2m¹, hardstenen vloeren en brede openslaande deuren naar terras op het zuiden.

Op de verdieping de overloop met separaat toilet waar ook de witgoedaansluitingen zijn, een ouderslaapkamer (voorheen 2), twee slaapkamers en wederom een complete badkamer. Aansluitend aan de woning is een aangebouwde schuur met carport, en een dubbele carport bij de entree aan het Laer.


Eigentijdse woning voor mensen welke enerzijds de natuur willen maar anderzijds op loopafstand van het Centrum willen wonen, een woning om zo te betrekken!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.