Woningdetails

Overzicht  
Gerard Doustraat 79
OMMEN
€ 425.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Ruime, luxe en gelijkvloerse ‘patio-/atriumwoning’ met ruime garage (vloeroppervlakte ca 140 m²) in het prachtige plan “Castellum” in de woonwijk “Alteveer” nabij uitgestrekt bosgebied en alle voorzieningen. De woning is onder fraaie architectuur gebouwd met leuke speelse details, onderhoudsvriendelijke buitenruimte door binnenplaats en terras op het zuiden.

De woning is in 2006 gebouwd in een project van 24 atriumwoningen. Het project “Castellum” heeft een moderne en gedurfde architectuur. Deze atriumwoning heeft is levensloopbestendige, terras grensend aan de woonkamer volop de zon en een omsloten binnentuin. Speelse effecten door prachtige raampartijen en hoge plafond (met ronding) in de woonkamer en vele glas-/raampartijen geeft een bijzonder fijne lichtval in de woning.

INDELING:

U parkeert de auto voor de garage deuren of zet hem in de garage, via de binnenplaats komt u bij de voordeur uit. Rechtdoor komt u in de grote living met openslaande deuren naar het terras en de grote woonkeuken met genoeg ruimte voor grote tafel en een moderne complete keuken.

Vanaf de entree aan de linkerzijde een meterkast, toilet, ruimte berging. via een fraaie lange gang treft u hier drie slaapkamers en een moderne badkamer aan, vervolgens een binnendoor naar de garage, de ingang die uit praktische overweging vaak gebruikt wordt door de bewoners zelf.

Dus een complete moderne woning, alle voorzieningen op de begane grond, fijne buitenruimte maar niet al het werk door een grote tuin. Een aanbod wat zeer gewaardeerd word door ouderen die graag alles op de begane grond willen hebben of voor de mensen die het gevoel van een moderne "bungalow" weten te waarderen.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.