Woningdetails

Overzicht  
Schuurwoning 6A 0ong
ARRIEN
€ 649.500 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
De boerenerven in een "net even anders" jasje!

Ten Oosten van Ommen tegen het Ommer Bos aan treft u nog de laatste kavels aan van project de Boerenerven, ruimte landelijke kavels voor vrijstaande woningen, gezamenlijk op een erf maar wel maximale vrijheid, rust en ruimte.

Het centrum van Ommen en alle voorzieningen dicht in de buurt, de prachtige golfbaan letterlijk om de hoek

Levensloopbestendige schuurwoning, compleet klaar voor de toekomst, geheel gasloos uiteraard in in principe energie neutraal!

Dit betreft de variant van 7 meter breed, het grotere broertje van de standaard 6 meter brede woning. Hierdoor is de woning geschikt voor een heel gezin met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping met een separaat toilet op de overloop.

Wilt u toch de 6 meter variant dan kan dit uiteraard, bij de andere kavel kunt u de indeling hier van zien. Wilt u zelfs nog groter dan kunt u de 8 meter breedte variant ook op elke kavel toepassen. Daarnaast kan er eenvoudig een segment van 3,80 meter bij gebouwd worden: Nog een slaapkamer op de begane grond, kantoor aan huis, grotere woonkamer, overdekte veranda, carport en /of garage met berging? Het kan allemaal!

Een ideale combinatie van projectmatig kopen (voordelen van ellenlange ontwerptrajecten, alles uitzoeken maar ook de financierings-perikelen bij aankoop van een kavel) maar wel nog snel, makkelijk en overzichtelijk gebruikmaken van de reeds bestaande tools voor aanpassen woning naar wens.

U rijd het woonerf op en parkeert op eigen terrein bij uw woning, via de entree komt u de woning binnen, aan de rechterzijde direct de bijkeuken met achteringang voor als u in de tuin hebt gewerkt. De hal vervolgens een garderobenis, en toilet. Dan komt u in de woonkeuken met speelse indeling en plek voor een grote eettafel. Om de hoek is de ouderslaapkamer en de badkamer gerealiseerd. De trapopgang is de scheiding tussen de woonkeuken en woonkamer, de woonkamer is open tot in de nok van de woning, zeer ruimtelijk en fraai, tevens beschikt deze over openslaande deuren naar het zonnige terras.

Op de verdieping een fraaie vide van boven de woonkamer, een gang waar twee 1 persoons slaapkamers zijn en een grote 2 persoonsslaapkamer. De overloop beschikt over een separaat toilet.

Al met al een geheel flexibel en complete schuurwoning met moderne uitstraling, u kunt de complete brochure downloaden en vervolgens al u vragen bespreken met de verkopend makelaar Albrecht Dijkstra.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.