Woningdetails

Overzicht  
Korhoenstraat 32
OMMEN
€ 472.500 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage, gelegen tussen het groen en aan het water in de rustige woonwijk ‘Dante Noord’. De ruime woning beschikt o.a. over een slaapkamer, badkamer en een hobby-/werkkamer op de begane grond, een levensloopbestendige woning dus! Op de verdieping treft u nog eens 3 slaapkamers (waarvan 2 met toegang tot het fraaie dakterras) en een 2e ruime badkamer. De zonnige tuin grenst aan een vijverpartij en kijkt uit over het groene en rustige park. Het gezellige centrum van Ommen vindt u op slechts enkele minuten fietsen!

Indeling

Begane grond:
Via de voordeur komt u in de entree met vide, trapopgang en toilet. Tevens vanuit de gang toegang tot de slaapkamer met vaste kasten en badkamer met douche en wastafel. vervolgens de L-vormige woonkamer met schuifpui naar overdekt terras met prachtig uitzicht. Een eethoek met aansluitend de keuken met fris keukenblok voorzien van diverse apparatuur. Aansluitend een tussenruimte met bijkeuken, witgoed en cv-installatie met doorloop naar heerlijke tuingerichte hobbykamer, vanuit deze kamer binnendoor naar de zeer ruime garage.

Verdieping:
De overloop met vide is ruim en heeft toegang tot een prachtig zonneterras die ook aan de grenzende slaapkamers veel licht geeft, aan de voorzijde 2 grote slaapkamers met vaste kast, aan de achterzijde nog een slaapkamer en aansluitend de ruimte badkamer met hoek ligbad, 2e toilet, douchehoek en wastafel.

Zolder:
Middels vaste trap bereikbare zolderruimte geschikt voor velerlei doeleinden

Bijzonderheden:
- Achter en zijtuin op het zuiden met erg veel privacy;
- Ruime aangebouwde garage;
- Op fietsafstand van het centrum van Ommen;
- Privacy-biedende tuin rondom, direct grenzend aan park met vijver;
- Levensloopbestendige woning met slapen en baden op de begane grond.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen