Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 40 en Vlierendreef 42 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.175

< Terug naar selectie
Omschrijving
Op vrijdag 6 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur zal er een open huis plaatsvinden. Een aantal van de woningen is dan vrij te betreden en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. U hoeft zich voor het open huis niet aan te melden, dit betreft de eerste gelegenheid om de woningen te bezichtigen vanwege de afrondende bouwactiviteiten. De uitgebreide brochure die te downloaden is geeft al veel informatie op voorhand! De woningen zijn beschikbaar per 1 oktober.

De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

Na het open huis kunnen gegadigden hun interesse kenbaar maken. Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

BOERMARKE 40 (REEDS VERHUURD) & VLIERENDREEF 42
De grootste woningen van dit project, met maar liefst 171 m² woonoppervlakte!
Het betreft twee identieke hoekwoningen waarbij er voor gekozen is om het leef-/woongedeelte en de keuken deels te scheiden door middels een scheidingswand. Zo ontstaat er een ruime woonkamer van bijna 28 m² en is er in de woonkeuken van 21 m² ook meer dan voldoende ruimte om een fijne eethoek te realiseren met een grote eettafel. Verder is er in deze woningen ook nog plaats voor vijf slaapkamers en twee complete badkamers. Niet alle slaapkamers nodig? Dan richt je er eenvoudig een in als werkkamer óf als de inloopkast waar je al zo lang van droomt. Als je op zoek bent naar veel woonoppervlakte en een speelse indeling is dit type absoluut een goede match!

Indeling:
Je draait de voordeur van het slot en komt binnen in de hal met trapopgang, toegang tot toilet, meterkast en trapkast met erg veel opslag. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een deur voor een directe verbinding met de tuin met terras en houten berging! De woonkeuken is straatgericht en door de speelse erker is er, naast veel licht en fraai uitzicht over het water, ook voldoende ruimte over voor een 6 of 8 persoons eettafel!

Op de eerste verdieping is er vanaf de overloop toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De twee ruimste slaapkamers van 20 m² en 17 m² zijn voorzien van een nis voor het realiseren van een vaste kastenwand, ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed etc. De derde slaapkamer is ook zeker een volwaardige 2-persoons slaapkamer te noemen met een oppervlakte bijna 10 m². De badkamer is uitgerust met een 2e toilet, inloopdouche en badkamermeubel met wastafel en spiegel.

Middels de vaste trap bereik je de 2e verdieping waar je nog eens twee slaapkamers (beiden ca. 13 m²!) en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine- en drogeraansluiting treft. Het Velux-dakraam in de badkamer zorgt voor natuurlijk daglicht en de mogelijkheid om extra te ventileren. Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte ruimte met cv-opstelplaats en wederom bergruimte.

Buitenruimte
Bij deze hoekwoning hoort ook een zeer grote tuin. Je parkeert de auto aan de zijkant van de woning, voor de berging. Via het achterpad loop je de royale tuin in, zo richting de woning.

Kavelgrootte Boermarke 40: 223 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 42: 233 m²

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.