Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 36 en Vlierendreef 38 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 990

< Terug naar selectie
Omschrijving
Op vrijdag 6 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur zal er een open huis plaatsvinden. Een aantal van de woningen is dan vrij te betreden en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. U hoeft zich voor het open huis niet aan te melden, dit betreft de eerste gelegenheid om de woningen te bezichtigen vanwege de afrondende bouwactiviteiten. De uitgebreide brochure die te downloaden is geeft al veel informatie op voorhand! De woningen zijn beschikbaar per 1 oktober.

De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

Na het open huis kunnen gegadigden hun interesse kenbaar maken. Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

TUSSENWONINGEN BOERMARKE 36 en VLIERENDREEF 38
Deze tussenwoningen zijn identiek en qua oppervlaktes en indeling ook vrijwel gelijk aan Vlierendreef 40 &
Boermarke 38, echter is hier gekozen voor een grote raampartij in de keuken in plaats van in de woonkamer.
Daarnaast is dit type voorzien van een langskap. Met een totale woonoppervlakte van 149 m², een inhoud van 542 m³ en vijf slaapkamers zijn ook deze tussenwoningen ruim en comfortabel te noemen! Ideaal voor jonge gezinnen,
waarbij iedereen een eigen kamer heeft en er ook nog voldoende ruimte is om te werken, spelen en logeren.

Begane grond
Je komt binnen in de hal met trapopgang en garderobenis, toegang tot het toilet en de tuingerichte woonkamer met ook hier aangrenzend de open keuken met spoeleiland. Deze variant heeft de keuken geheel aan de voorzijde, er is voldoende breedte in de overgang naar de woonkamer om een 6 of 8 persoons eettafel te plaatsen. Onder de trap is een handige, zeer ruime bergruimte gecreëerd, voor alle zaken die wel voor de grijp maar niet in het zicht hoeven.
Deze bergruimte is toegankelijk vanuit het leef-/woongedeelte.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers van ca. 17 m², 14 m² en 10 m².
Ook hier zijn de ruimste twee slaapkamers voorzien van een nis voor het plaatsen van vaste kasten.
De badkamer telt ruim 6 m² en biedt plaats aan een inloopdouche, 2e toilet en badkamermeubel.

2e verdieping
De tweede verdieping telt nog eens twee slaapkamers van ca. 11 en 14 m² groot, ook uitstekend in te richten als werkkamer, extra bergruimte, gameroom etc. De badkamer is zo ingericht dat hier met gemak de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden, de aansluitingen bevinden zich dan ook hier. De cv-opstelplaats bevindt zich in een aparte ruimte, deze is toegankelijk vanaf de overloop en tevens te gebruiken als extra bergruimte. Zowel de slaapkamers als de badkamer zijn voorzien van Velux-dakramen voor natuurlijk daglicht.

Buitenruimte
Ook bij dit type loop je via de achterdeur in de woonkamer zo de tuin met terras in!
Vanzelfsprekend hebben we ook buiten aan bergruimte gedacht, achter in de tuin vind je de (privé)
buitenberging. Handig voor het opbergen van tuingereedschap en het stallen van fietsen.
Aan het einde van het looppad kom je bij het achterpad, omgeven door de groene erfscheiding met de buren.

Kavelgrootte Boermarke 36: 153 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 38: 146 m²

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.