Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 34 en Vlierendreef 36 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.020

< Terug naar selectie
Omschrijving
Op vrijdag 6 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur zal er een open huis plaatsvinden. Een aantal van de woningen is dan vrij te betreden en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. U hoeft zich voor het open huis niet aan te melden, dit betreft de eerste gelegenheid om de woningen te bezichtigen vanwege de afrondende bouwactiviteiten. De uitgebreide brochure die te downloaden is geeft al veel informatie op voorhand! De woningen zijn beschikbaar per 1 oktober.

De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

Na het open huis kunnen gegadigden hun interesse kenbaar maken. Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

BOERMARKE 34 & VLIERENDREEF 36
Deze tussenwoningen zijn afwijkend door de topgevel op de 2e verdieping aan de voorzijde en hebben daarmee nog meer ruimte t.o.v. van Vlierendreef 38 en Boermarke 36. Ook hier geniet je weer van de praktische indeling met vijf slaapkamers, twee badkamers en natuurlijk op de begane grond de riante tuingerichte woonkamer met open keuken. Buiten eten? Vanuit de woonkamer loop je zo (het vast voor je aangelegde) terras op!

Begane grond
Je hebt je auto voor de deur geparkeerd en komt binnen in de hal. Hier vind je de trapopgang, garderobenis, toegang tot het toilet en de woonkamer welke overloopt in de open woonkeuken. De straatgerichte keuken is absoluut een feest voor de keukenprins(sessen) onder ons, met veel ruimte, een strakke afwerking en een fraai spoeleiland! Onder de trap is een grote bergruimte gecreëerd, voor alle zaken die je liever niet in het zicht hebt staan, deze is toegankelijk vanuit het leef-/woongedeelte.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vindt je drie slaapkamers van ruim 20 m², 13 m² en bijna 10 m².
De twee ruimste slaapkamers zijn voorzien van een nis, handig voor het realiseren van een vaste kastenwand. De badkamer is ruim 6 m² groot en voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en badkamermeubel met wastafel.

2e verdieping
De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping met twee slaapkamers, van respectievelijk ca. 17 m² en 11 m² groot. De kamers zijn daarmee ook goed in te richten als bijvoorbeeld hobbykamer of ruime werkkamer. De badkamer met 3e toilet is bijna 6 m² groot en is zo ingericht dat hier met gemak een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden zonder dat er veel ruimte verloren gaat. De cv-opstelplaats bevindt zich in een aparte ruimte, toegankelijk vanaf de overloop en groot genoeg om als extra bergruimte te gebruiken. Door de topgevel zijn de slaapkamer en berging aan de voorzijde bij dit type extra groot!

Buitenruimte
Ook bij deze tussenwoningen een ruime tuin met terras en looppad naar de buitenberging en achterpad. De groene erfscheiding met de buren zorgt voor extra gezelligheid in de tuin met vlinders en vogeltjes.

Kavelgrootte Boermarke 34: 153 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 36: 147 m²

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.