Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 32 en Vlierendreef 34 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.125

< Terug naar selectie
Omschrijving
De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

BOERMARKE 32 & VLIERENDREEF 34

De begane grond van deze hoekwoningen bestaat uit de straatgerichte woonkeuken die doorloopt in de ruime tuingerichte woonkamer met prachtige erker aan de zijkant en openslaande deuren naar de tuin. Bij dit type is er gekozen voor een scheidingswand tussen het leef-/woongedeelte van 28 m² en de ruime woonkeuken, een mooie en subtiele manier om koken en wonen gescheiden te houden. Dit type woning kent daarmee een zeer praktische indeling met een totale woonoppervlakte van 155 m² en een inhoud van 564 m³.

Begane grond
Wanneer je de voordeur van het slot hebt gedraaid, kom je in de hal met trapopgang, toegang tot het toilet en de meterkast. De eerste deur in de hal brengt je direct naar de woonkeuken van bijna 21 m², ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een grote eettafel! Loop je rechtdoor, dan ga je rechtstreeks naar de riante woonkamer met openslaande deuren naar de fijne tuin met aangelegd terras. Kom je toch nog wat ruimte tekort? Onder de trap is een ruime bergruimte gerealiseerd, deze is vanuit de hal toegankelijk en biedt met gemak plaats aan alle zaken die je liever niet in het zicht hebt staan.

1e verdieping
Middels de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping en is er vanaf de overloop toegang tot drie slaapkamers en de compleet ingerichte badkamer. De twee ruimste slaapkamers zijn voorzien van een nis voor het eventueel plaatsen van een kastenwand, ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed etc. De badkamer is uitgerust met een 2e toilet, inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Verwarming van de badkamer geschiedt middels vloerverwarming, dus geen grote radiatoren, wel optimaal gebruik van de ruimte!

2e verdieping
Eveneens met een vaste trap bereikbare 2e verdieping, met nog eens twee slaapkamers en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en 3e toilet en wasmachine- en drogeraansluiting.
De badkamer en slaapkamer aan de achterzijde zijn beiden voorzien van een Velux-dakraam voor natuurlijke lichtinval. De cv-opstelplaats bevindt zich ook op deze verdieping, in een aparte ruimte die tevens als bergruimte dienst doet.

Buitenruimte
Door de hoeklocatie kon een parkeerplaats op eigen terrein gerealiseerd worden én een
zeer grote tuin met terras, die toegankelijk is vanaf de eigen parkeerplaats.

Kavelgrootte Boermarke 32: 224 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 34: 261 m²


Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl, met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie. U kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

Sallands Goed heeft diverse nieuwbouwprojecten!


Op dit moment is ons kantoor betrokken bij diverse nieuwbouwlocatie voor zowel projectmatige bouw als het kopen van een kavel zonder aanvullende verplichtingen qua aannemer.

Laat u gerust inschrijven bij ons kantoor om op de hoogte gehouden te worden.