Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 32 en Vlierendreef 34 0ong
OMMEN
Op aanvraagHuurprijs per maand
€ 1.125

< Terug naar selectie
Omschrijving
Op vrijdag 6 september a.s. van 15:00 tot 17:00 uur zal er een open huis plaatsvinden. Een aantal van de woningen is dan vrij te betreden en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. U hoeft zich voor het open huis niet aan te melden, dit betreft de eerste gelegenheid om de woningen te bezichtigen vanwege de afrondende bouwactiviteiten. De uitgebreide brochure die te downloaden is geeft al veel informatie op voorhand! De woningen zijn beschikbaar per 1 oktober.

De woningen worden compleet opgeleverd, naast het gras wat nog moet opkomen hoeft u zelf alleen maar de plinten, de raambekleding en de vloerbedekking aan te schaffen, voor de rest geheel klaar om te betrekken!

Na het open huis kunnen gegadigden hun interesse kenbaar maken. Aspirant huurders worden verzocht een mail te sturen naar ommen@sallandsgoed.nl met hierbij hun personalia en een omschrijving van de eigen situatie, u kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling, arbeids-/inkomens situatie, motivatie waarom men wil huren en historie woonsituatie. De binnengekomen reacties zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan de eigenaar waarna toewijzing al dan niet zal plaatsvinden.

BOERMARKE 32 & VLIERENDREEF 34
De begane grond van deze hoekwoningen bestaat uit de straatgerichte woonkeuken die doorloopt in de ruime tuingerichte woonkamer met prachtige erker aan de zijkant en openslaande deuren naar de tuin. Bij dit type is er gekozen voor een scheidingswand tussen het leef-/woongedeelte van 28 m² en de ruime woonkeuken, een mooie en subtiele manier om koken en wonen gescheiden te houden. Dit type woning kent daarmee een zeer praktische indeling met een totale woonoppervlakte van 155 m² en een inhoud van 564 m³.

Begane grond
Wanneer je de voordeur van het slot hebt gedraaid, kom je in de hal met trapopgang, toegang tot het toilet en de meterkast. De eerste deur in de hal brengt je direct naar de woonkeuken van bijna 21 m², ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een grote eettafel! Loop je rechtdoor, dan ga je rechtstreeks naar de riante woonkamer met openslaande deuren naar de fijne tuin met aangelegd terras. Kom je toch nog wat ruimte tekort? Onder de trap is een ruime bergruimte gerealiseerd, deze is vanuit de hal toegankelijk en biedt met gemak plaats aan alle zaken die je liever niet in het zicht hebt staan.

1e verdieping
Middels de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping en is er vanaf de overloop toegang tot drie slaapkamers en de compleet ingerichte badkamer. De twee ruimste slaapkamers zijn voorzien van een nis voor het eventueel plaatsen van een kastenwand, ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed etc. De badkamer is uitgerust met een 2e toilet, inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Verwarming van de badkamer geschiedt middels vloerverwarming, dus geen grote radiatoren, wel optimaal gebruik van de ruimte!

2e verdieping
Eveneens met een vaste trap bereikbare 2e verdieping, met nog eens twee slaapkamers en een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en 3e toilet en wasmachine- en drogeraansluiting.
De badkamer en slaapkamer aan de achterzijde zijn beiden voorzien van een Velux-dakraam voor natuurlijke lichtinval. De cv-opstelplaats bevindt zich ook op deze verdieping, in een aparte ruimte die tevens als bergruimte dienst doet.

Buitenruimte
Door de hoeklocatie kon een parkeerplaats op eigen terrein gerealiseerd worden én een
zeer grote tuin met terras, die toegankelijk is vanaf de eigen parkeerplaats.

Kavelgrootte Boermarke 32: 224 m²
Kavelgrootte Vlierendreef 34: 261 m²

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen