Woningdetails

Overzicht  
Molenerf 14
OMMEN
€ 327.500 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Ruim en licht appartement met gedeeltelijk overdekt terras op het zuid westen (14 m²), gelegen op de begane grond van complex Het Molenerf en met prachtig vrij zicht op het naastgelegen weiland en het Laarbos. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in het souterrain.

Via de entree op de begane grond komt men in de hal welke alleen toegankelijk is voor bewoners van het complex.
Entree van het appartement met royale hal, meterkast en separaat toilet. De ruime woonkamer is voorzien van een openhaard en biedt middels schuifdeuren direct toegang tot het terras aan de achterzijde. De half open keuken beschikt over een net keukenblok met inbouwapparatuur waaronder een Miele vaatwasser (2017) en keramische kookplaat. Beide slaapkamers op de begane grond beschikken over schuifdeuren.
Daarnaast beschikt de kleinere slaapkamer aan de rechterzijde over een inbouwkast. In de badkamer een ruime douchehoek, modern badkamermeubel en radiator. De badkamer is een aantal jaren geleden geheel vernieuwd. Grenzend aan de badkamer vindt men de bijkeuken/berging met witgoedaansluiting en cv-opstelplaats.

Complex Het Molenerf bestaat uit 4 losse gebouwen met in totaal 44 appartementen. Het complex is fraai gelegen met aan de ene zijde uitzicht op rivier de Vecht en de rand van het centrum, aan de andere zijde vindt men het mooie Laarbos voor een heerlijke wandeling.

De VvE van Het Molenerf wordt begeleid door een professionele, externe partij en is daarmee altijd keurig in orde.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen