Woningdetails

Overzicht  
v.Wassenaar v.Obdamstr. 6
OMMEN
€ 542.500 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Eind jaren 80 heeft Schipperdouwes Architectuur uit Meppel deze bijzondere vrijstaande woning ontworpen, vrij rustig gelegen maar toch op korte afstand van het centrum en andere voorzieningen.

Tijdens de bouw zijn er kosten nog moeite gespaard. De woning (met een inhoud van 835 m³) beschikt dan ook over veel bijzondere kenmerken, luxueuze afwerking en staat daarnaast op een ruime kavel van 857 m². Aan de voorzijde ruimte voor parkeren op eigen grond en achter een heerlijke ruime tuin, welke fraai is aangelegd! U kunt gemakkelijk 2 auto's parkeren op eigen grond, maar ook in de garage is er ruimte.

Vervolgens een entree met voorportaal, aansluitend een ruime hal, garderobe-nis met doorloop naar de slaapkamer op de begane grond, en ruim toilet. De woonkamer is aan de voorzijde en beschikt over een fraaie haard, via ensuite deuren bereikt u de eetkamer met schuifpui naar de tuin en via een speelse binnendoor de woonkeuken met Siematic keuken voorzien van vele inbouwapparatuur. Aansluitend de bijkeuken met de witgoedaansluiting, trap naar de ruime kelder en tevens toegang tot de ruime geïsoleerde garage.

Ook de verdieping is ruim. De overloop beschikt over een separaat toilet, ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en vloerverwarming en 5 ruime slaapkamers welke allen voorzien zijn van vaste kasten.

Dan nog een bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap maar met enorm veel bergruimte.

Afgelopen jaren hebben in teken gestaan van een modernisatieslag; vele zaken zijn geoptimaliseerd naar de hedendaagse eisen, afhankelijk van uw eigen smaak dus een woning om zo te betrekken!

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen