Woningdetails

Overzicht  
Boermarke 7 0ong
OMMEN
€ 355.000 v.o.n.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Wilt u niet wachten op een mede-bouwer?

De naastgelegen woning hebben we inmiddels verkocht, indien u dus snel wilt gaan bouwen een ideale mogelijkheid om deze woning te kopen, dan kan de bouw snel aanvangen!

Onderhoudsvriendelijke en gasloze twee onder één kap woning met berging en ruime tuin!

Deze woningen zijn aan de achterzijde standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 meter, beschikken standaard over maar liefst 5 ruime slaapkamers, vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping, kunststof kozijnen, een lucht-waterpomp voor de verwarming. Download de brochure voor alle informatie.

Op de begane grond een ruime entree met meterkast, garderobe nis, toilet, vrije ruimte onder de trap, er zijn twee varianten, de één met een tuingerichte woonkamer en de andere met de woonkeuken tuingericht, het is maar net wat uw voorkeur geniet, aan de tuinzijde is tevens een binnendoor naar de berging.

Op de eerste verdieping een ruime overloop, een ruime badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet, een ruime ouderslaapkamer met nis voor vaste kasten, nog een twee persoons slaapkamer en een kleinere slaapkamer tevens met nis voor vaste kast.

Een zeer ruime zolder, hier een berging met de witgoedaansluitingen, een tweede berging waar tevens een tweede badkamer gerealiseerd kan worden en nog 2 zeer ruime slaapkamers.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen