Woningdetails

Overzicht  
Dennenlaan 1
OMMEN
Op aanvraag


< Terug naar selectie
Omschrijving
Geweldig Herenhuis gelegen in Ommen-Zuid op kavel van maar liefst 1910 m² te Koop!


Aan de zuidkant van Ommen staat deze statige woning, dit is de voormalige directeurswoning van de zuivelfabriek, het bijzondere is dat vanaf het bouwjaar van 1954 het tot voor kort is bewoond door de eerste gebruiker. Dit houdt in dat de woning nog niet is verpest door foutief uitgevoerde verbouwingen, echter ook dat de woning gedateerd is en er op onderdelen groot onderhoud nodig is.

Een woning met veel kansen op een schitterende plek aan een rustig woonstraatje in een rustige omgeving.

Via de lange oprit bereikt u de woning, door de voordeur een garderobe-nis met aansluitend toilet, trapopgang met tevens de toegang tot de ruime kelder waar naast provisie ook de cv-installatie is. Doorlopend in de lange hal de gesloten keuken met granieten vloer en oude keukeninrichting, vervolgens de eetkamer en ruime woonkamer met open haard.

Op de verdieping een ruime overloop, een viertal kleinere slaapkamers en een ouderslaapkamer, de badkamer heeft tevens een granieten vloer en gedateerde voorzieningen en heeft openslaande deuren naar een balkon.

Er is nog een kleine bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

De woning staat fraai op de boskavel, veel ruimte voor het huis waardoor veel privacy en nog voldoende tuin achter de woning, naast de woning staat een houten garage voorzien van elektrische deur.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen