Woningdetails

Overzicht  
Hamsgoren 13
OMMEN
€ 229.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Eindelijk weer eens een leuke jaren 30 woning op de markt in Ommen, en die zijn er niet zo veel!

Gelegen in leuke woonstraat tegen het centrum aan, genieten van de rust maar daarnaast het bruisende centrum op paar minuutjes lopen. De woning is gebouwd omstreeks 1937 en staat op een ruime kavel van 193 m², de leuke tuin is gelegen op het westen en beschikt tevens over grote garage met eigen oprit.

Meerdere onderdelen zijn grondig aangepakt, de gehele kap is vervangen en geïsoleerd, deels dubbel glas, een nieuwe cv-ketel, alle elektra vernieuwd, keuken en badkamer gemoderniseerd.

Entree met meterkast en trapopgang, straatgerichte eetkamer, aansluitend woonkamer, gesloten keuken met eigentijds keukenblok, achter entree met toilet.

Op de verdieping een overloop, een ouderslaapkamer, 2e slaapkamer en zeer ruime badkamer met voorportaal waar de witgoedaansluitingen zijn. Achter de ouderslaapkamer nog een forse bergruimte waar ook de cv-ketel is.

De zolder is ruim en met goede hoogte, op termijn zouden hier prima 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden als men een vaste trap realiseert.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen