Woningdetails

Overzicht  
Sluijerweg 5
OMMEN
€ 720.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Aan de rand van de nieuwbouwwijk Alteveer benadert u deze woning via een zandpad en komt u op een rustig woonerf waar enkele zeer royale villa’s staan!

Zo ook deze Villa met een inhoud van ca 1380 m³, vloeroppervlakte van maar liefst 315 m² (bijna 400 m² BVO) en dit alles op een kavel van 1100 m².

Deze woning is gebouwd in 2006 met zeer goede kwalitatieve en luxe materialen, goede isolatie, gedeeltelijk vloerverwarming, natuurstenen vloeren, fraaie haard, koperen goten, leuke nisjes, overdekt terras, slapen en baden op begane grond en op de eerste verdieping, inpandige garage en ruime carport…. Teveel om op te noemen, laat u verrassen tijdens een bezichtiging!

Zoals genoemd ligt de Villa aan de rand van de woonwijk, op korte afstand van de prachtige golfbaan Hooge Graven (18 holes), direct aan het Ommerbos met fraaie wandelpaden, nabij scholen en toch op maar 5 minuten fietsen van hartje centrum van Ommen!

U parkeert de auto onder de carport of in de inpandige garage. De entree is aan de zijkant en dan komt u via de voordeur in de imposante hal met vide. Hier is tevens het toilet en de meterkast. Via de openslaande deuren loopt u door naar de ruime tuingerichte living, fraaie zichtlijnen op de onder architectuur aangelegde tuin. De woonkamer beschikt over een houtkachel die aan beide zijden een fraai aanzicht heeft. Via de tuindeuren gaat het naar het overdekte terras voor de late uurtjes…

De keuken is vanuit de woonkamer middels dubbele schuifdeuren benaderbaar. Uiteraard een complete keuken met ruimte voor tafel en toegang tot een ruime provisiekast. Tevens grenzend aan de woonkamer is een fraaie leeskamer, ook deze is middels schuifdeuren te bereiken.

Verder op de begane grond een grote slaapkamer met vaste kasten en een eigen complete badkamer met ligbad, inloop douche, toilet en dubbele wastafel. Grote inpandige garage en bijkeuken met achteringang maken de begane grond compleet. De verdieping is tevens imposant! Ruime overloop met separaat toilet, een technische ruimte, 4 zeer ruime slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer over een grote inloopkast beschikt en een ruime badkamer voorzien van hoek ligbad, dubbele wastafel, stoomdouchecabine. Op de zolder is nog volop bergruimte!

De primaire woonfuncties zijn allemaal richting de privé tuin gelegen, prachtig op het zuiden met volop zon. Ook aan de tuin is veel aandacht besteed, fraaie zithoekjes, 2 vijvers, kwalitatief hoogwaardige bestrating en veel groen en privacy.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen