Woningdetails

Overzicht  
Rembrandtstraat 11
OMMEN
€ 269.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Deze fraaie twee onder één kap woning in woonwijk Alteveer staat op een groot hoekperceel van 372 m² in rustige woonstraat tegenover kinderspeelplaats. De woning is zeer actueel en fris, een fraaie tuin op Zuiden gelegen met achterom. Al met al toch een forse woning met speelse entree welke uitgebouwd is, hierdoor extra ruime bijkeuken en vanaf de hal toegankelijke garage.

Afhankelijk van persoonlijke wensen een woning om zo te betrekken, de woning welke in basis al goed is geïsoleerd beschikt daarnaast nog over 8 zonnepanelen, dat scheelt ook weer..

Ruime entree, trapopgang, trapkast en toilet. Straatgerichte half open keuken met plek voor eettafel, de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, aansluitend de tuingerichte woonkamer welke beschikt over een leuke houtkachel. Tevens een ruime bijkeuken met de witgoedaansluitingen en garage.

Op de eerste verdieping een overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.

Op de 2e verdieping veel bergruimte maar ook ruimte voor witgoed en cv-installatie, ook treft u hier de vierde slaapkamer aan.

Door de vorm van de kavel en de ruimte naast de garage zijn er vele mogelijkheden, onder andere garage ombouwen voor slaap en badkamer vanuit de hal toegankelijk. En dan blijft er naast de garage nog voldoende ruimte over voor carport of nieuwe garage.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen