Woningdetails

Overzicht  
Arrierpoort 23
OMMEN
€ 239.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Appartement met een dakterras van maar liefst 56 m²!

Deze zijn er niet vaak in dit segment nabij het centrum. Gelegen aan de rustige kant van het complex welke in 2008 is opgeleverd, dus voldoet aan alle hedendaagse eisen. Naast de ruime opzet, het riante zonneterras beschikt het appartement ook over een ruime berging van 9 m² en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenplaats.

Middels de entree op de begane grond of via de afgesloten binnenplaats kunt u zowel met de lift als de trap naar de derde (hoogste) bouwlaag, via de galerij loop u naar uw eigen voordeur (laatste van de galerij dus geen mensen langs de ramen).

Eenmaal binnen een hal met aansluitend een berging met de witgoedaansluitingen en de cv-installatie, een separaat toilet, ruime en lichte living en open keuken met keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via een schuifpui bereikt u het zeer grote dakterras, door de lage kap erg veel zonuren! Via de gang 2 ruime tweepersoons slaapkamers (thans 1 als kantoor in gebruik), 1 met binnendoor naar de ruime badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Gegevens inzake de gezonde VVE verstrekken wij uitsluitend na de 1e bezichtiging.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen