Woningdetails

Overzicht  
v.Wassenaar v.Obdamstr. 5
OMMEN
€ 290.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Goed onderhouden semi bungalow met alle voorzieningen op de begane grond, de woning is gelegen in rustige woonstraat nabij het centrum en heeft aan de voorzijde prachtig weids uitzicht. Het is gebouwd begin jaren 70 maar vanaf 2004 nagenoeg geheel verbouwd, u kunt er zo in! Bij de woning is een aangebouwde garage met elektrische deur en een ruim tuinhuis en prieel, dit alles gelegen op een ruime kavel van 670m².

Entree met vide, garderobenis en toilet. L-vormige woonkamer met openhaard, eethoek en deur naar fraai aangelegd terras. Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en binnendoor naar ruime bijkeuken. Tevens op de begane grond een slaapkamer (thans in gebruik als studeerkamer) met aansluitend de badkamer.

Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers en op de overloop een ruim toilet tevens voorzien van een wastafelmeubel.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen