Woningdetails

Overzicht  
Schurinkhof 21
OMMEN
€ 174.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
An de rand van het centrum van Ommen gelegen 3-kamer appartement met ruim dakterras (28 m²), klein balkon aan de voorzijde, berging op de begane grond en een eigen garage. Gelegen op de 1e verdieping in het appartementencomplex “De Schuren Stee” met alle voorzieningen op loopafstand.

INDELING:

Via de begane grond bereikt u de woonverdieping via lift op trap, het appartement bereikt u via de hal met toilet, een kast waar de cv-installatie is geplaatst, een knus balkon op het westen voor de ondergaande zon. De woonkamer van ca 32 m² is op het westen gelegen met fraai uitzicht, aansluitend een semi open keuken met plek voor tafel, ruime hoofdslaapkamer met vaste kastenwand en aansluitend een badkamer met inloop douche, wastafel, tweede toilet en plek voor witgoed, tevens een tweede slaapkamer. Vanuit de keuken is het riante dakterras van 4.28 x 6.10 m¹ bereikbaar, is gelegen op het oosten met leuk uitzicht op de actieve molen de Lelie. Tevens v.v. garage (2.90 x 5.85 m¹) en inpandige berging (2.60 x 1.50 m¹).

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlak 81,2 m²
- Eigen garage van 2.90 x 5.85 m¹
- Berging op de begane grond van 2.60 x 1.50 m¹
- VvE bijdrage € 157,24 per maand (2017).

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen