Woningdetails

Overzicht  
Wolfskuillaan 15
OMMEN
€ 349.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Op ruime kavel van 1378 m² staat deze woning in de Wolfskuil, ten zuiden van Ommen. Een gevarieerde villawijk van de jaren 60 welke thans volop in beweging is, meerdere grootschalige verbouwingen en sloop met nieuwbouw maken deze wijk de laatste jaren steeds aantrekkelijker.

De woning is gelegen op een hoek van de straat, veel zonlicht in de op het zuiden gelegen tuin. Het bouwjaar van de woning is 1963, het onderhoud is telkens goed uitgevoerd maar op onderdelen is de woning enigszins gedateerd. Ideaal voor mensen welke sowieso graag een woning een geheel eigen stijl willen geven.

Een entree met ruime hal, toilet. Een tuingerichte woonkamer met haard en loopdeur naar het terras op het zuiden, een leuke werkhoek (voormalige slaapkamer en weer te maken), gesloten keuken met keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning een ruime slaapkamer, een bijkeuken en een doucheruimte.

De zolderverdieping kent een beperkte stahoogte en is thans in gebruik als bergruimte.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen