Woningdetails

Overzicht  
Molenerf 33
OMMEN
€ 349.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Dit geweldige penthouse met uitzicht op de Vecht in Ommen kenmerkt zich onder meer door de zeer ruimte buitenruimte van totaal 53 m² met een geweldig zicht is op de haven, het stadsgezicht en uiteraard de Vecht. Dit penthouse is onderdeel van 44 appartementen verdeeld over 4 gebouwen, een actieve en gezonde Vereniging Van Eigenaren is belangrijk en hier prima voor elkaar. Het complex is gebouwd in 1992, geheel geïsoleerd, heeft een parkeerkelder waar ook de eigen parkeerplek en berging is gelegen.

Via de entree met elektrische deur betreed u de entree, via de trap en lift kunt u naar de derde etage waar de entree van het eigen appartement is. Via de voordeur komt u in de ruimte hal, hier de meterkast, ruim toilet en een gastenkamer. De woonkamer is ruim en lang waardoor vele fraaie vergezichten, beschikt tevens over een fraaie gashaard. Via de woonkamer komt u tevens in de privé slaapkamer met eigen terras en ruimte badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en tweede toilet. De half open keuken ligt aan het zeer ruime dakterras welke tevens beschikt over een vergrootte buitenberging. Via de keuken is de ruimte bijkeuken bereikbaar waar de cv / mv installatie, de witgoed aansluitingen, berging en tweede keukenblokje zich bevinden.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen