Woningdetails

Overzicht  
van Ostadestraat 86
OMMEN
€ 283.000 k.k.


< Terug naar selectie
Omschrijving
Geweldige twee onder één kap woning, een ruimte wonder! Daarnaast een prachtige ruime vrije tuin op het zuiden met een extra bergruimte en overkapping.

De woning is gelegen in woonwijk Alteveer, met een achteruitgang op de Oude Vlierweg en aan de voorzijde een zeer rustige woonstraat, uiteraard gelegen nabij alle voorzieningen, speeltuintjes e.d.

Door de dwarskap en de kap boven de garage en carport beschikt de woning over zeer veel ruimte (640 m³!)

Op de begane grond een ruime entree met trapopgang en ruim toilet, aan de voorzijde de woonkamer, het middengedeelte een eetkamer met aansluitend half open keuken, een uitgebouwde serre (2.89 m x 3.47 m) als heerlijke tuinkamer met fraaie gashaard. Via de bijkeuken een binnendoor naar de garage (thans in gebruik als praktische ruimte met keukenblok e.d.).

Op de verdieping aan de voorzijde een ruime slaapkamer met extra gedeelte voor studie of inloopkast (zeer gemakkelijk weer 2 slaapkamer te maken), aan de achterzijde een ruime ouderslaapkamer met ingebouwde kastenwand, een badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet. Via de overloop bereikt u de ruimte boven de garage en carport, hier is thans een hobby en wasruimte gecreëerd en extra bergruimte.

Op de 2e verdieping zijn door de dwarskap nog 2 volledige slaapkamers gerealiseerd.

Home  |  e-mail  |  Inloggen

Woningopties

Nieuwbouw

Actueel

sallands Goed gaat verhuizen!

Na bijna 20 jaar aan het Vrijthof te hebben gezeten vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw op de Vechtkade waar ook wij straks ons nieuwe kantoor gaan betrekken. Ons kantoor zal komen op de begene grond ter hoogte van het Marktgebouw, een prachtige zichtlocatie! Aangezien er voor huidige locatie een nieuwe huurder aandiende gaan we tijdelijk elders zitten. Naast de bouwplaats van de Vechtkade dichtbij de havenmeester zitten wij tot de nieuwbouw gereed is in een kantoorunit, hier zullen we onze werkzaamheden op gelijke wijze uitvoeren, de koffie is nog net zo vers!

Adres: Vechtkade 3, 7731 JC Ommen